loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب…

هنررقیه بازدید : 28 چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 نظرات ()

پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.
مواد لازم:

پوست پسته تازه: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو
آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
خلال پسته: نصف فنجان
هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری
آب: سه چهار لیوان

آنی بیت کوین و 40 ارز دیجیتال دیگه رو بخر و بفروش

آنی بیت کوین و 40 ارز دیجیتال دیگه رو بخر و بفروش
مشاهده

طرز تهیه مربای پوست پسته
طرز تهیه:

۱. پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.

۲. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.

۳. پوست پسته، آب و شکر را می‌جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.

۴. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید.

۵. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.

فوت و فن‌ها:

– گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری در مراحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید. زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌میتوانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.

– گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بار‌های بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.

کافه مد

برچسب ها مربای پوست پسته ,
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟