آخرین مطالب

طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه فرنگی

طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه فرنگی

https://rozup.ir/view/3180604/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%20%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87%20%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg

مواد اولیه:
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
سبزیهای معطر ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
بامیه ۱ کیلوگرم
سرکه به میزان لازم
فلفل سبز ۴ عدد

آماده کردن مواد برای تهیه ترشی بامیه با گوجه فرنگی:
۱- گوجه فرنگی ها رو بشویید و خشک کنید.
۲- سیر ها رو پوست بگیرید.
۳- برای معطر کردن ترشی می تونید جعفری، نعناع و گشنیز استفاده کنید. اون ها رو ریز خرد کنید.
۴- بامیه ها رو تمیز بشویید و خشک کنید. سرشون رو کمی کوتاه کنید. از بامیه های سالم و درسته استفاده کنید. اگر نمی خواهید ترشی خیلی ترد بشه، بامیه ها رو برای حدود ۱۰ دقیقه آب پز کنید. اون ها رو آبکش کرده و کنار بذارید تا خشک بشن.

روش تهیه:
گوجه فرنگی و سیر ها رو در مخلوط کن بریزید و بزنید. (در صورت تمایل) سبزیجات رو با اون ها ترکیب کنید. کمی نمک و فلفل سیاه بهشون اضافه کنید.
بامیه ها رو با ترکیب گوجه مخلوط کنید، در شیشه های تمیز و خشک بریزید ، فلفل ها رو اضافه کنید و با سرکه پر کنید. درب شیشه ها رو محکم ببندید. معمولا ترشی بعد از ۱۵ تا ۲۰ روز آماده می شه.

منبع: آشپزباشی

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش