آخرین مطالب

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

https://rozup.ir/view/3154290/%D8%A2%D8%B4%20%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC%20%D9%88%20%D8%AC%D9%88.jpg

مواد اولیه :
برای 4 نفر
نخود نصف پیمانه
بلغور 2 پیمانه
پیاز داغ 3 ق.غ
گوشت چرخ کرده 200گرم
فلف،نمک و زردچوبه میزان لازم
کشک میزان لازم
هویج (خرد شده) 2 عدد


آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است،که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.
سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را
با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.
مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.
در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

سوران

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]