آخرین مطالب

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

https://rozup.ir/view/3154290/%D8%A2%D8%B4%20%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC%20%D9%88%20%D8%AC%D9%88.jpg

مواد اولیه :
برای 4 نفر
نخود نصف پیمانه
بلغور 2 پیمانه
پیاز داغ 3 ق.غ
گوشت چرخ کرده 200گرم
فلف،نمک و زردچوبه میزان لازم
کشک میزان لازم
هویج (خرد شده) 2 عدد


آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است،که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.
سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را
با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.
مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.
در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

سوران

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش