آخرین مطالب

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

https://rozup.ir/view/3153364/%D9%82%D9%86%D8%A8%D8%B1%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg

 مواد لازم برای قنبر پلو شیرازی :

         برنج :4 فنجان
        گوشت چرخ کرده :1 کیلو
        گردو :100 گرم
        کشمش :200 گرم
        رب انار:2 قاشق غذاخوری
        شیره انگور :1 قاشق غذاخوری
        پیاز :1 عدد
        زردچوبه :یک قاشق چای خوری
        آرد نخودچی :به میزان دلخواه
        نمک :به میزان لازم
        روغن :به میزان دلخواه

قنبرپلو شیرازی
 
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی :

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را  به اندازه یک فندق بردارید و به  شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه ، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید .

کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

قنبر پلو شیرازی
نکات تکمیلی در مورد قنبر پلو شیرازی

    قنبر پلو شیرازی جزو غذای محلی - سایر میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
    قنبر پلو شیرازی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نمناک

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش