آخرین مطالب

طرز تهيه پلو مرغ سنگاپوری

طرز تهيه پلو مرغ سنگاپوری

https://rozup.ir/view/3152334/%D9%BE%D9%84%D9%88%20%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D8%B3%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1.jpg


مرغ سنگاپوری

این خوراک آسیایی فقط در ۳۹ دقیقه حاضر می شود و بسیار خوشمزه است!
مواد لازم برای
5
۵ نفر

    ۱ عدد مرغ متوسط
    ۷ حبه سیر
    ۳ تکه ریشه ی زنجبیل پوست کنده و خرد شده
    ۲ عدد پیازچه ی بزرگ
    ۱ ق چایخوری نمک
    ۳ ق غذاخوری روغن کنجد
    ۳ ق غذاخوری روغن گیاهی
    ۲ عدد موسیر تازه ی خرد شده

    نصف فنجان گشنیز خرد شده
    ۴ فنجان آب مرغ
    ۳ فنجان برنج دانه بلند تمیز شده
    مقداری ریشه ی رنجبیل
    ۲ عدد پیازچه ی حلقه شده
    ۱ عدد خیار حلقه شده ی نازک
    ۲ عدد گوجه ی تازه ی خرد شده

طرز تهیه
1
۱ ساعت زمان لازم دارید

    آب را جوش آورده، و در همین حین  سه حبه سیر و دو عدد ریشه ی زنجبیل را داخل در شکم مرغ قرار دهید. دو عدد پیازچه را در هم بپیچید و به همراه ۱ ق چایخوری نمک داخل مرغ بگذارید.
    با احتیاط مرغ را از طرف دنده داخل آب جوش قرار دهید.
    وقتی کمی جوش خورد، در قابلمه را گذاشته و شعله را تا جایی که ممکن است کم کنید. اجازه دهید مرغ چهل دقیقه به همین حالت بماند.
    در همین حین، یک ق روغن گیاهی و یک قاشق روغن کنجد را روی حرارت ملایم داغ کنید. مابقی زنجبیل ها، موسیر و سیر را سرخ کنید. برنج و برگهای گشنیز را هم اضافه نموده و تا زمان پخته شدن، خوب هم بزنید. آب مرغ را به همراه نمک روی مواد بریزید و روی با حرارت ملایم به جوش بیاورید.
    تا زمانی که برنج ها خوب پخته می شوند، به مواد اجازه ی طبخ بدهید. معمولاً ۲۰ دقیقه کافی است.
    مرغ را از قابلمه خارج نموده و کمی زیر آب سرد بگیرید تا پوستش سفت شود. سپس مقداری روغن کنجد روی آن بمالید و تکه تکه اش کنید.
    به سلیقه ی خودتان هر بشقاب را با گوجه، خیار و گشنیز  تزئین و نوش جان کنید.

sobzorshab.ir

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش