طرز تهیه کباب ترش

كباب ترش يكي از غذاهاي مخصوص شمال كشور است كه در گيلان و مازندران تهيه ميشود و طرفداران بسياري دارد.
مواد لازم:
- گوشت راسته گوسفند یا گوساله………………………..۳۵۰ گرم
- گردوی آسیاب شده ………………………………………۵۰ گرم
- رب انار………………………………………………………۱-۲ قاشق غذاخوری ( بسته به غلظت رب)
- نمک و فلفل ………………………………………………..به مقدار لازم
- پیاز…………………………………………………………..۱ عدد بزرگ
- چوچاق (سبزی محلی مخصوص شمال ایران)……………..۱ قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.
سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و مجددا در یخچال میگذاریم تا چند ساعت دیگر بماند تا طعم مواد کاملا به خرد گوشت برود و به سیخ میکشیم
باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد.
نکات:
- در صورت تمایل میتوانید یکی دو حبه سیر رنده شده هم به مواد بیفزایید.
- این کباب را به همراه کته سرو کنید.
- اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود.
- بهتر است در کنار کباب ، گوجه های کبابی هم تهیه کنید.
- اگر رب انار ندارید میتوانید از دو قاشق انار ترش ساییده و یا نصف پیمانه آب انار ترش استفاده کنید.
- در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید.
- میتوانید این کباب را در کباب پز یا قابلمه هم تهیه کنید. بدین منظور گوشت ها را در ظرف مورد نظر بریزید . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد .
- منبع:هفت گنج
- هنررقیه
www.artro.ir
برچسب زده شده با : طرز تهیه کباب ترش , طرز تهیه کباب ترش در فر , طرز تهیه کباب ترش مازندران , طرز تهیه کباب ترش با مرغ , طرز تهيه کباب ترش , طرز تهیه کباب ترش مرغ , طرز تهیه کباب ترش با گوشت چرخ کرده , طرز تهيه كباب ترش رشتي , طرز تهيه كباب ترش شمالي , طرز تهیه کباب ترش لاهیجان ,