طرز تهیه ی آبگوشـت کشـک (غذای محلی شهر اراک)
.jpg?w=400)
.jpg)
طرز تهیه ی آبگوشـت کشـک (غذای محلی شهر اراک)
.jpg)
مواد اولیه:
گوشت گوسفند - نيم كيلو
نخود - نصف ليوان
پياز بزرگ - دو عدد
سيبزميني متوسط - سه عدد
كشك ساييده - 250 گرم
آب - 5/1 ليتر
نعنا داغ - به ميزان لازم
زردچوبه - به ميزان لازم
گل زرد - جهت تزئين
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت را به همراه نخود، پياز ، زردچوبه و نمك و فلفل در آب ميپزيم. سپس سيبزمينيها را اضافه كرده و نيم ساعت ديگر پخت را ادامه ميدهيم. در ظرف ديگري روغن را داغ كرده، نعنا را به آن اضافه ميكنيم (مقداري از اين نعناداغ را براي تزئين كنار ميگذاريم كشك را كه قبلا آب كردهايم درون ظرف نعنا داغ ميريزيم.
وقتي يك جوش زد آن را از روي حرارت برميداريم و به ظرف آبگوشت اضافه ميكنيم. آنگاه با باقيمانده نعنا داغ و گل زرد تزئين مينماييم.
براي تهيه كوبيده ميتوان گوشت را همراه سيبزميني كوبيد يا آنها را جدا ميل كرد.
گوشت گوسفند - نيم كيلو
نخود - نصف ليوان
پياز بزرگ - دو عدد
سيبزميني متوسط - سه عدد
كشك ساييده - 250 گرم
آب - 5/1 ليتر
نعنا داغ - به ميزان لازم
زردچوبه - به ميزان لازم
گل زرد - جهت تزئين
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت را به همراه نخود، پياز ، زردچوبه و نمك و فلفل در آب ميپزيم. سپس سيبزمينيها را اضافه كرده و نيم ساعت ديگر پخت را ادامه ميدهيم. در ظرف ديگري روغن را داغ كرده، نعنا را به آن اضافه ميكنيم (مقداري از اين نعناداغ را براي تزئين كنار ميگذاريم كشك را كه قبلا آب كردهايم درون ظرف نعنا داغ ميريزيم.
وقتي يك جوش زد آن را از روي حرارت برميداريم و به ظرف آبگوشت اضافه ميكنيم. آنگاه با باقيمانده نعنا داغ و گل زرد تزئين مينماييم.
براي تهيه كوبيده ميتوان گوشت را همراه سيبزميني كوبيد يا آنها را جدا ميل كرد.
منبع: سوران
برچسب زده شده با : طرز تهیه ی آبگوشـت کشـک (غذای محلی شهر اراک) ,