مترجم سایت

دسر ترشی و سالاد
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

دسر ترشی و سالاد

هنررقیه بازدید : 35 سه شنبه 11 خرداد 1400 نظرات ()

درست کردن ترشی زغال اخته در خانه زمان بسیار کمی از شما میبرد ولی در عوض یک چاشنی خوشمزه و خوشرنگ و متفاوت خانگی خواهید داشت. برای تهیه ترشی زغال اخته بهتر است از زغال اخته های قرمز که هنوز کمی سفت و نارس هستند استفاده کنید.

هنررقیه بازدید : 55 پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 نظرات ()

در این دسر محبوب اسپانیایی، برنج داخل شیر، شکر، دارچین و کشمش پخته میشود. غلظت آن میتواند به صورت محلول یا سفت می باشد و میتوانید گرم، سرد یا متعال با دمای محیط سرو کنید. در مکزیک معمولا این دسر را سرد در هنگام ناهار در خانه و یا رستوران سرو می کنند، در صورتی که در قسمتی از کشور این دسر را هنگام صبحانه گرم سرو می کنند.

هنررقیه بازدید : 29 پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 نظرات ()

سرکه برنج یکی از طعم دهنده های رایج غذاهای آسیایی به خصوص کره ای و ژاپنی است که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و در ایران در فروشگاه های لوکس به فروش میرسد. 

هنررقیه بازدید : 31 چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 نظرات ()

پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

هنررقیه بازدید : 39 سه شنبه 31 فروردين 1400 نظرات ()

برای تهیه ی رب آلوچه و یا رب آلو، باید از آلوچه های سبز خیلی رسیده استفاده کنید. اگر آلوچه های شما شیرین باشد رب آلوچه ی شما شیرین می شود. و اگر آلوچه های شما ترش بود رب آلوچه ی شما ترش می شود. استفاده از آلوچه های مخلوط، رب آلوچه ی شما ملس می شود.

هنررقیه بازدید : 27 سه شنبه 31 فروردين 1400 نظرات ()

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، برای تهیه مربا بهارنارنج، ابتدا باید با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.

هنررقیه بازدید : 42 شنبه 21 فروردين 1400 نظرات ()

برای تهیه ی آبغوره، باید غوره های مناسب و خوبی را انتخاب کنید. غوره ی عسگری هسته ندارند و خیلی خوب هستند غوره های شیرازی هم از غوره های مناسب برای آبغوره هستند.

هنررقیه بازدید : 89 سه شنبه 12 اسفند 1399 نظرات ()

سالاد بیکن دودی عنوان غذای زیر میباشد که در زیر آموزش آنرا با سبزیجاتی مانند کاهو فرانسوی و گوجه گیلاسی بهمراه جوانه گندم برای شما قرار داده ایم.

هنررقیه بازدید : 37 پنجشنبه 25 دي 1399 نظرات ()

سس تارتار یا سس تاتار از سس های خوشمزه ای است که در کنار انواع سوخاری و فینگرفود میل می شود و ترکیب مزه ی آن ها عالی می شود. در ادامه با 2 روش تهیه ی سس تارتار آشنا شوید.

هنررقیه بازدید : 33 سه شنبه 23 دي 1399 نظرات ()

اسم ترشی غوره را شاید کمتر شنیده باشید اما حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان می‌آید و طرفدار آن می‌شوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون مثل آب روی آتش است و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل می‌کند. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن . با هم طرز تهیه این ترشی را می‌خوانیم.

هنررقیه بازدید : 27 سه شنبه 23 دي 1399 نظرات ()

گلابی یکی از میوه‌های خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر تهیه مربای گلابی، کمپوت گلابی و دسرهای خوشمزه‌ای که می‌توان با آن تهیه کرد، می‌توان شیره گلابی نیز درست کرد.

هنررقیه بازدید : 51 دوشنبه 08 دي 1399 نظرات ()

 
آموزش تهیه خلال پوست پرتقال
خلال پوست پرتقال را به دو صورت خشک و تازه استفاده می کنند. از این خلال ها در تهیه ی مربا، بعضی پلوها، بعضی خورشت ها استفاده می شوند. از پودر آن ها برای تهیه ی کیک استفاده می شود.

تعداد صفحات : 3

تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟

  • باز نشر مطالب هنررقیه تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد