مترجم سایت

آموزش آشپزی و تغذیه
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

آموزش آشپزی و تغذیه

هنررقیه بازدید : 93 یکشنبه 16 خرداد 1400 نظرات ()

کلوچه خرمایی، یک میان وعده عالی و مغذی برای کودکان و نوجوانان می‌باشد. اگر کودک شما نیز تمایلی به مصرف خرما ندارد، می‌توانید از طریق سرو متنوع آن در انواع خوراکی ها

هنررقیه بازدید : 37 پنجشنبه 13 خرداد 1400 نظرات ()

طرز تهیه غذاهای فانتزی برای مهمانی
غذاهای فانتزی میتوانند رنگ و بوی تازه ای به سفره هایتان بدهند و باعث تنوع بیشتر وعده های غذایی و مهمانی های شما شوند.

هنررقیه بازدید : 39 پنجشنبه 13 خرداد 1400 نظرات ()

آموزش پخت کیک مکزیکی با طعمی فوق العاده
کیک مکزیکی یکی از انواع کیک شکلاتی های خوشمزه خانگی است که میتوانید با گاناش شکلات یا کرم پاتیسیر آن را تزئین نمایید.

هنررقیه بازدید : 35 سه شنبه 11 خرداد 1400 نظرات ()

درست کردن ترشی زغال اخته در خانه زمان بسیار کمی از شما میبرد ولی در عوض یک چاشنی خوشمزه و خوشرنگ و متفاوت خانگی خواهید داشت. برای تهیه ترشی زغال اخته بهتر است از زغال اخته های قرمز که هنوز کمی سفت و نارس هستند استفاده کنید.

هنررقیه بازدید : 55 پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 نظرات ()

در این دسر محبوب اسپانیایی، برنج داخل شیر، شکر، دارچین و کشمش پخته میشود. غلظت آن میتواند به صورت محلول یا سفت می باشد و میتوانید گرم، سرد یا متعال با دمای محیط سرو کنید. در مکزیک معمولا این دسر را سرد در هنگام ناهار در خانه و یا رستوران سرو می کنند، در صورتی که در قسمتی از کشور این دسر را هنگام صبحانه گرم سرو می کنند.

هنررقیه بازدید : 37 پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 نظرات ()

پنینی مرغ، یکی از انواع ساندویچ‌های گریل شده ایتالیایی می‌باشد. این ساندویچ خوشمزه را می‌توانید با مواد مختلف، چون مرغ، سبزیجات، پنیر پیتزا و… آماده کرده و به همراه سس آن را لذیذتر نمایید. معمولا این ساندویچ را به همراه سس پستو، که سس مخصوص ایتالیایی این ساندویچ است، سرو می‌کنند. البته می‌توانید از انواع سس‌های دیگر، چون سس کچاپ، مایونز، گوجه فرنگی و… نیز استفاده کنید.

هنررقیه بازدید : 29 پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 نظرات ()

سرکه برنج یکی از طعم دهنده های رایج غذاهای آسیایی به خصوص کره ای و ژاپنی است که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و در ایران در فروشگاه های لوکس به فروش میرسد. 

هنررقیه بازدید : 21 جمعه 24 ارديبهشت 1400 نظرات ()

شیر زنجبیل یکی از نوشیدنی های سرشار از خاصیت برای بدن ما می باشد که اثر گذاری آن تقریبا مشابه چایی زنجبیل می باشد .از خاصیت های اصلی شیر زنجبیل میتوان به گرم کردن بدن اشاره کرد .برای دست یابی به اطلاعات بیشتر و آموختن روش تهیه یک شیر زنجبیل خانگی خوش مزه مطالب را دنبال کنید .

هنررقیه بازدید : 31 چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 نظرات ()

پوست پسته از آن مربا‌هایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.

هنررقیه بازدید : 26 شنبه 18 ارديبهشت 1400 نظرات ()

طرز تهیه لازانیا سبزیجات با اسفناج و بادمجان

در ادامه ترکیب بسیار خوشمزه ای از سبزیجات ارائه شده است که در صورت در دست نداشتن هر کدام از آنها، می توانید آن مورد را حذف کنید.

هنررقیه بازدید : 35 پنجشنبه 09 ارديبهشت 1400 نظرات ()

ماربل کیک (به انگلیسی:marble cake) یا کیک دو رنگ وانیلی و شکلاتی به دلیل ترکیب رنگی که دارد بسیار خوشمزه تر است کیک های تک رنگ است و ظاهر کیک ماربل به قدری زیباست که نیازی به تزئین اضافه هم ندارد. برای تهیه کیک ماربل به دو رنگ خمیر وانیلی و کاکائویی نیاز داریم که در ادامه طرز تهیه هر دو نوع خمیر را با روشی ساده و سریع آموزش داده ایم ولی برای این که کیک شما خوشمزه تر شود و طعم دلپذیرتر و بافت شکلاتی تری داشته باشد مقداری فاج شکلاتی هم به دستور کیک اضافه کرده ایم که البته استفاده از آن کاملا دلبخواهی است.

https://rozup.ir/view/3338869/marble-cake-recipe-01.jpg

هنررقیه بازدید : 39 سه شنبه 31 فروردين 1400 نظرات ()

برای تهیه ی رب آلوچه و یا رب آلو، باید از آلوچه های سبز خیلی رسیده استفاده کنید. اگر آلوچه های شما شیرین باشد رب آلوچه ی شما شیرین می شود. و اگر آلوچه های شما ترش بود رب آلوچه ی شما ترش می شود. استفاده از آلوچه های مخلوط، رب آلوچه ی شما ملس می شود.

هنررقیه بازدید : 28 سه شنبه 31 فروردين 1400 نظرات ()

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، برای تهیه مربا بهارنارنج، ابتدا باید با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.

هنررقیه بازدید : 42 شنبه 21 فروردين 1400 نظرات ()

برای تهیه ی آبغوره، باید غوره های مناسب و خوبی را انتخاب کنید. غوره ی عسگری هسته ندارند و خیلی خوب هستند غوره های شیرازی هم از غوره های مناسب برای آبغوره هستند.

هنررقیه بازدید : 89 سه شنبه 12 اسفند 1399 نظرات ()

سالاد بیکن دودی عنوان غذای زیر میباشد که در زیر آموزش آنرا با سبزیجاتی مانند کاهو فرانسوی و گوجه گیلاسی بهمراه جوانه گندم برای شما قرار داده ایم.

هنررقیه بازدید : 99 چهارشنبه 06 اسفند 1399 نظرات ()

پلا کباب گیلانی یا پلا کباب رشتی، غذای محلی گیلان است. این غذای خوشمزه بسیار معروف و پرطرفدار است و گیلانی‌ها علاقه‌ی خاصی به آن دارند، که ترکیبی از کته، گوشت و زیتون پرورده و … ادامه آن را در گزارش امروز بخوانید.

هنررقیه بازدید : 74 یکشنبه 03 اسفند 1399 نظرات ()

لاهماجون یک غذای معروف در ترکیه، ارمنستان و کشورهای عربی است و به نام پیتزای ترکی، پیتزای ارمنی یا حتی پیتزای عربی در دنیا معروف است. لاهماجون ریشه عربی دارد و از «لحم عجین» به معنی گوشت و خمیر آمده است که در واقع ترکیبات اصلی این غذا هستند.

تعداد صفحات : 12

تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟

  • باز نشر مطالب هنررقیه تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد