close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش بادمجان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

محلی : کرمانشاه   
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 60 دقیقه  


مواد لازم برای 4 نفر :

برنج 2/3 پیمانه
عدس و نخود و لوبیاسفید جمعا 1 پیمانه
 گوشت سردست بدون استخوان 500 گرم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
بادمجان 5 تا 6 عدد
روغن به میزان لازم
کشک 1 پیمانه


طرز تهیه :
آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.

گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد ( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.

بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.

بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.
 
نکاتی در تهیه آش بادمجان:
گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.
امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

هنررقیه

منبع :beryooni.com

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: