close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش بادمجان
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه آش بادمجان طرز تهیه آش بادمجان,طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت,طرز تهیه آش بادمجان ملایر,طرز تهیه آش بادمجان کرمانشاه,طرز تهیه آش بادمجان نهاوند,طرز تهیه آش بادمجان نهاوندی,طرز تهیه آش بادمجان بروجرد,طرز تهیه آش بادمجان لرستان,طرز تهیه آش بادمجان سبزوار,طرز پخت آش بادمجان

هنررقیه بازدید : 145 پنجشنبه 25 خرداد 1396 نظرات ()

طرز تهیه آش بادمجان

طرز تهیه آش بادمجان

 

محلی : کرمانشاه   
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 60 دقیقه  


مواد لازم برای 4 نفر :

برنج 2/3 پیمانه
عدس و نخود و لوبیاسفید جمعا 1 پیمانه
 گوشت سردست بدون استخوان 500 گرم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
بادمجان 5 تا 6 عدد
روغن به میزان لازم
کشک 1 پیمانه


طرز تهیه :
آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.

گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد ( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.

بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.

بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.
 
نکاتی در تهیه آش بادمجان:
گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.
امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

هنررقیه

منبع :beryooni.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
درمورد آموزشگاه طراحی و دوخت و هنرهای تجسمی رقیه

http://rozup.ir/view/2692264/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%202.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو