close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه فاج شیر و زعفران
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه فاج شیر و زعفران

هنررقیه بازدید : 443 چهارشنبه 13 دي 1396 نظرات ()
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

طرز تهیه فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge


مواد اولیه :

زعفران رشته ای به میزان لازم
شیر گرم 2 ق غ
شکر کاستر 3ق غ
شیر خشک 1پیمانه
شیر عسلی 1پیمانه
روغن حیوانی یا کره 2ق غ
پودر هل 1 ق غ

تزئین :

زعفران رشته ای به میزان لازم
مغز پسته به میزان لازم
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

Pedaیک نوع شیرینی هندی بسیار محبوب در هند هست که از شیر و شکر ساخته میشه و در جشن های مختلف مثل هولی،پوجا،راکشا و... تهیه میشه
فاج امروز در واقع یک نوعPedaهست
با عطر طعم زعفران که اونو مناسب نوروز میکنه همچنین این شیرینی بدون فر تهیه میشه پس گزینه مناسبی برای دوستانیه که فر ندارند
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

برای شروع زعفران رو داخل شیر گرم خیس کنید(مقدار زعفران بسته به سلیقه میباشد)
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

داخل یک ظرف روغن حیوانی یا کره رو روی حرارت بگذارید تا ذوب بشه
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

سپس شیر عسلی و شکر رو بهش اضافه کنید
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

و روی حرارت بهم بزنید تا زمانی که شروع به جوشیدن بکنه
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

وقتی مواد به جوش آمد شیر خشک رو اضافه کنید و شریع بهم بزنید تا گلوله ای تشکیل نشه
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

هنگامی که مخلوط غلیظ شد هل و زعفران و شیر رو اضافه کنید
نکته:مخلوط بعد از اضافه کردن شیر کمی شل میشود اما به سرعت شروع یه غلیظ شدن میکند
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

وقتی مواد غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد و به دست نچسبید آماده است حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید مواد تا حدودی خنک شود
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

وقتی مواد خنک شد آنها رو به شکل گلوله در آورید
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

رو روی اون رو با مهر شکل بدید اگر هم مهر نداشتید با استفاده از مغر پسته رو شیرینی رو تزئین کنید
فاج شیر و زعفرانSaffron Infused Milk Fudge

شیرینی بسیار ساده ما با طعم زعفران آماست امیدوارم لذت ببرید

نکات:


شکر کاستر که داخل دستور استفاده شده در واقع اسمی از دانه بندی شکر هاست


که شکر کاستر همان شکر دانه ریز میشود


از شیر خشک قنادی در دستور استفاده شود

 

سوران

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی