close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کوکی با طعم هل و پرتقال

 


مواد اولیه :

آرد 150 گرم
پودرقند 75 گرم
کره 150 گرم 
هل 1/2 ق چ
نشاسته ذرت 50 گرم
رنده پوست پرتقال 1 عدد بزرگ
نمک 1/4 ق چ
وانیل خالص (وانیل شکری 1 ق چ) 1/2 ق چ

فیلینگ شکلاتی :

کره 1 ق س
خامه (صبحانه) 60 گرم
شکلات (نیمه شیرین) 150 گرم
قهوه (باید دم شود یا کمی باآب جوش ترکیب شود) 20 گرم
18
<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

یکی دیگر از کوکی هایی که مناسب این ایام هستش ودر واقع میشه گفت جز کوکی های مدرن و محبوب هم هست کوکی لحظاتی هستش

 

علت نامگذاریه این کوکی ها بخاطر وجود نشاسته ذرت هستش که باعث لطافت بی نظیری به این کوکی ها میشه و به محض این که داخل دهان قرار میگیره آب میشه

 

وبه خاطر نداشتن تخم مرغ ماندگاری بالایی داره

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

این کوکی در مدلهای مختلف ساده شکلاتی و.....بدون فیلینگ وهمینطور با فیلینگهای متنوع وجود داره

 

رسپی که انتخاب کردم به دلیل داشتن هل و زست پرتقال برای این ایام بسیار مناسب خواهد بود.

 

طرز تهیه:

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

کره نرم شده را کمی با همزن میزنیم تا باز شود


سپس

پودر قند + زست پرتقال + هل + وانیل

را اضافه نموده مجددا با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود
مواد خشک (آرد+ نمک + نشاسته ذرت) با هم مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مواد قبلی اضافه نموده با

دور کند همزن یا قاشق چوبی

یا لیسک هم می زنیم.

مهم : دقت بفرمایید فقط در حد ترکیب شدن و دور کند همزن یا لیسک


بعداز اینکه به خمیر نرمی تبدیل شد در کیسه فریزر قرار داده به مدت

30 دقیقه الی 1 ساعت در یخچال

استراحت می دهیم.
بعداز زمان ذکر شده فر رابا دمای

180 درجه سانتیگراد

گرم می کنیم

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

از مواد به اندازه گلوله های کوچک برداشته در کف دست گرد میکنیم

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

کف سینی کاغذ روغنی گذاشته وبا فاصله در سینی فر میچینیم

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

سپس روی هر کدام با چنگال شیار هایی مثل تصویر ایجاد کنید.

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار می دهیم.

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

بعداز 10 دقیقه چک بفرمایید رنگ کوکی ها در حد کمی تغییر میکند و طلایی میشه

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

فیلینگ شکلاتی


ابتدا شکلات ها خورد نموده یا به همان اندازه از شکلات چیپسی استفاده میکنیم
خامه به همراه قهوه دم شده را روی حرارت ملایم گذاشته (مثل اماده کردن گاناش) و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکلات های خرد شده را اضافه میکنیم و با سرعت هم میزنیم از رو حرارت برداشته و کره را هم اضافه مینکنیم و خیلی خوب مخلوط کرده و بعداز ترکیب و یکدست شدن کنار میگذاریم تا خنک شود.

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

بعدا ز پخت و خنک شدن کوکی ها

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>

 

بین کوکی ها از فیلینگ شکلاتی قرار داده و ساندویچ میکنیم

 

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>


نوش جان :)

نکات


1- کره حتما حتما هم دمای محیط باشه
2 -

پودر قند الک شده باشد و گلوله نباشه


3 - موقع شیار اندازختن روی کوکی ها خیلی فشار ندین شیرینی ها خورد میشه

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>


4 -

از کره حیوانی استفاده شود.


5 - میتونید این کوکی ها رو بدون فیلینگ هم سرو کنین
6 -

مواد کوکی به مدت 1 ماه قابلیت فریز شدن دارد.


7 - دما و زمان را باتوجه به لم دستگاه خودتون تنظیم کنین.
8 -

فاصله بین کوکی ها رعایت شود


9 - میتوانید روی کوکی ها بعداز خنک شدن پودر قند پاشیده یا با شکلات آب شده تزیین کنین

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>


10 -

اندازه کوکی ها پیشنهاد میکنم 10 تا 15 گرمی باشه میتونید وزن کنید یا از قاشق اندازه گیری استفاده کنید

که در انتها یک سایز داشته باشید و شکیل تر باشه.
11- بهتر است قبل از اینکه همه کوکی ها را باهم در فر قرار دهید یک عدد بطور نمونه در فر بذارید وتایم بگیرید بعد باقی مواد رو اماده کنید و داخل فر بذارید
12 -

این کوکی ها بدون مواد میانی در ظرف در بسته در محیط خنک خارج از یخچال در ایام نوروز قابل نگهداری می باشد.


13- در صورتی که از فیلینگ استقاده میکنید بهتر است تازه به تازه فیلینگ را تهیه بفرمایید.

<h2>منوی نوروز 96 سوران **شماره 3 :کوکی لحظاتی آب شدنی باطعم هل و پرتقال با فیلینگ شکلاتی</h2>
سوران

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654