close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه رولت مقوی و خوش طعم گردو

تخم مرغپنج عدد شکر ریز – ۱۰۰ گرم شکلات ذوب شده – ۱۰۰ گرم آرد ۷۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری گردو آسیاب‌شده – نصف پیمانه آب گرم شده – سه قاشق غذاخوری خامه شیرینی فرم‌ گرفته – ۲۰۰ گرم شکر قنادی یا همان پودر قند – به میزان […]

تخم مرغپنج عدد شکر ریز – ۱۰۰ گرم شکلات ذوب شده – ۱۰۰ گرم آرد ۷۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری گردو آسیاب‌شده – نصف پیمانه آب گرم شده – سه قاشق غذاخوری خامه شیرینی فرم‌ گرفته – ۲۰۰ گرم شکر قنادی یا همان پودر قند – به میزان لازم

طرز تهیه رولت مقوی و خوش طعم گردو! عکس

طرز تهیه:

زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود.سفیده‌ها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد.آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌کنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم.کف سینی فر ۴۰�۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف می‌کنیم.قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و ۳۰ دقیقه زمان داده تا رولت بپزد.میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول می‌نماییم برای روکش از شکلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده می‌کنیم

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654