close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه چیکن کوردن بلو

«کوردن بلو» کلمه ای است فرانسوی به معنی «روبان آبی»؛ در واقع ربانی که در قدیم نشان دهنده افراد برتر جامعه بوده؛ اما این کلمه کم کم در گذر زمان تبدیل به اصطلاحی در آشپزی شده. امروزه «کوردن بلو» به غذایی گفته میشه که استاندارد بالایی داره. «چیکن کوردن بلو» هم یکی از همین دسته غذاهای شیک و پیکه که معمولا در رستوران های لوکس سرو میشه.

امروز قراره این غذای با کلاس ولی ساده را با هم در خانه درست کنیم و کلی هم برای خودمون کلاس بذاریم!

طرز تهیه چیکن کوردن بلو
 
 
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 15 دقیقه
زمان منفعل 30 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
 
  • 2 عدد سینه مرغ
  • 4 اسلایس ژامبون
  • 4 عدد پنیر تست ورقه ای پنیر ورقه ای زرد رنگ
  • کمی نمک
  • کمی فلفل سیاه
  • 1 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه آرد سفید
  • ½ پیمانه آرد سوخاری یا پودر Flake عکس پودر Flake در انتها آمده است
  • برای سرخ کردن کره
 
دستورالعمل ها
 
  1. سینه مرغ را کاملا پاک کرده و قسمت برآمده اون را می بریم تا کاملا صاف شه.
  2. مرغ را بین دو سلفون گذاشته و با بیفتک کوب، گوشکوب و یا چاقوی پهن اونقدر می کوبیم تا نازک شه؛ هر چه مرغ نازک تر شه، راحت تر رول می شه. بعد سلفون رویی را برمی داریم تا مواد را روی مرغ بچینیم.
  3. بعد از اینکه ژامبون و پنیر تست را روی مرغ گذاشتیم، دو طرف سمت راست و چپ مرغ را مثل عکس زیر، یک مقدار تا می کنیم.
  4. قسمت پایین مرغ را هم با سلفون رول می کنیم. بعد سلفون را کاملا سفت دور مرغ می کشیم تا فرم آن تغییر نکنه و نیم ساعت در یخچال می گذاریم. فقط حواستون باشه که سمتی که بلندتر هست را باید رول کنید. برای اینکه رول کردن قسمت سمت کوتاه تر سخته و خوب رول نمی شه.
  5. تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا زرده و سفیده مخلوط شوند. مرغ را از یخچال در می آوریم و به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ زده شده و پودر Flake می زنیم. فقط حواستون باشه که بعد از اینکه مرغ را در آرد سفید زدید، حتما آن را تکان دهید تا فقط لایه نازکی از آرد روی مرغ باشد؛ زیرا آرد بیش از حد باعث کلفت شدن مرغ می شود.
  6. کره را را در تابه می ریزیم و وقتی گرم شد، مرغ را در حدی سرخ می کنیم که دو طرفش طلایی شه.
  7. برای اینکه مرغ بهتر پخته شه، اون را 10 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد می گذاریم.
یادداشت های دستورغذا
  • هر وقت از کره برای سرخ کردن استفاده می کنید، حتما چند قطره روغن هم به اون اضافه کنید تا کره نسوزه.
  • پودر Flake مثل آرد سوخاریه، اما خوشمزه تره و در تمام سوپرمارکت ها هم پیدا میشه.

 

%d9%be%d9%88%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d9%88%d8%ae%d8%a7%d8%b1%db%8c

منبع:/www.foodiro.com

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654