close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه اسکالپ میگو

مواد لازم برای تهیه اسکالپ میگو

  1. میگو پوست کنده 250 گرم
  2. سیر 4 حبه
  3. زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  4. پیاز رنده شده 1 عدد
  5. تخم مرغ 2 عدد
  6. پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
  7. پودر سوخاری به میزان لازم
  8. آرد سوخاری به میزان لازم
  9. سویا سس 3 قاشق غذاخوری
  10. لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  11. نمک و فلفل به میزان لازم
  12. روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه اسکالپ میگو

ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

منبع:fa3tfood.com

هنررقیه

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: