loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

در این دسر محبوب اسپانیایی، برنج داخل شیر، شکر، دارچین و کشمش پخته میشود. غلظت آن میتواند به صورت محلول یا سفت می باشد و میتوانید گرم، سرد یا متعال با دمای محیط سرو کنید. در مکزیک معمولا این دسر را سرد در هنگام ناهار در خانه و یا رستوران سرو می کنند، در صورتی که در قسمتی از کشور این دسر را هنگام صبحانه گرم سرو می کنند.در این دسر محبوب اسپانیایی، برنج داخل شیر، شکر، دارچین و کشمش پخته میشود. غلظت آن میتواند به صورت محلول یا سفت می باشد و میتوانید گرم، سرد یا متعال با دمای محیط سرو کنید. در مکزیک…

هنررقیه بازدید : 52 پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 نظرات ()

در این دسر محبوب اسپانیایی، برنج داخل شیر، شکر، دارچین و کشمش پخته میشود. غلظت آن میتواند به صورت محلول یا سفت می باشد و میتوانید گرم، سرد یا متعال با دمای محیط سرو کنید. در مکزیک معمولا این دسر را سرد در هنگام ناهار در خانه و یا رستوران سرو می کنند، در صورتی که در قسمتی از کشور این دسر را هنگام صبحانه گرم سرو می کنند.

در این دسر محبوب اسپانیایی، برنج داخل شیر، شکر، دارچین و کشمش پخته میشود. غلظت آن میتواند به صورت محلول یا سفت می باشد و میتوانید گرم، سرد یا متعال با دمای محیط سرو کنید. در مکزیک معمولا این دسر را سرد در هنگام ناهار در خانه و یا رستوران سرو می کنند، در صورتی که در قسمتی از کشور این دسر را هنگام صبحانه گرم سرو می کنند.
مواد لازم:

برنج 1 پیمانه
شیر کم چرب 6 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
نمک مقداری
وانیل مقداری
چوب دارچین 2-3 تکه
کشمش 1/2 پیمانه
دارچین آسیاب شده مقداری
رنده پوست لیمو مقداری
رنده پوست پرتقال مقداری
مرحله اول تهیه پودینگ برنج:

برنج را شسته و به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش بجوشانید. سپس داخل آبکش ریخته و آبکشی کنید.

پودینگ برنج
مرحله دوم تهیه پودینگ برنج:

شیر، شکر، نمک، وانیل، رنده پوست پرتقال و رنده پوست لیمو، چوب دارچین را داخل قابلمه ایی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آهسته بجوشد یادتان باشد که مرتباً آن راهم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید اندکی ولرم شود. سپس مایه شیر را با یک پارچه تمیز صاف کنید تا چوب دارچین و رنده پوست پرتقال و لیمو جدا شوند.

پودینگ برنج
مرحله سوم تهیه پودینگ برنج:

برنج را داخل شیر بریزید و قابلمه را روی حرارت قراردهید تا جوش بیاید، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا آرام بجوشد و برنج پخته و قوام بیاید سپس کشمش را اضافه نمایید. برای تنظیم غلظت پودینگ هرجا که لازم شد شیر اضافه کنید پودینگ نباید خشک باشد.

پودینگ برنج
مرحله چهارم تهیه پودینگ برنج:

قابلمه را از روی حرارت بردارید پودینگ را داخل بشقاب سرو بریزید و روی آن دارچین آسیاب شده بپاشید و در یخچال بگذارید، این پودینگ را باید سرد سرو کنید.

کافه مد

برچسب ها تهیه پودینگ برنج ,
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟