loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

فالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی حالت رشته ای ندارد و دانه ای است و به راحتی میتوانید این دسر تابستانی خوشمزه  را در خانه تهیه کنید.طرز درست کردن فالوده کرمانیفالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی حالت رشته ای ندارد و دانه ای است و به راحتی میتوانید این دسر تابستانی خوشمزه  را در خانه تهیه کنید. یکی از دسرهای سنتی ایرانی پرطرفدار که مخصوص فصل تابستان است و در شکل های مختلف تهیه میشود فالوده است. این دسر یخی از رشته های نشاسته به همراه شربت  و چاشنی های اضافه از قبیل سیروپ آلبالو…

هنررقیه بازدید : 29 جمعه 24 ارديبهشت 1400 نظرات ()

فالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی حالت رشته ای ندارد و دانه ای است و به راحتی میتوانید این دسر تابستانی خوشمزه  را در خانه تهیه کنید.

طرز درست کردن فالوده کرمانی
فالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی حالت رشته ای ندارد و دانه ای است و به راحتی میتوانید این دسر تابستانی خوشمزه  را در خانه تهیه کنید.

یکی از دسرهای سنتی ایرانی پرطرفدار که مخصوص فصل تابستان است و در شکل های مختلف تهیه میشود فالوده است. این دسر یخی از رشته های نشاسته به همراه شربت  و چاشنی های اضافه از قبیل سیروپ آلبالو و آبلیمو و عرقیات معطر مثل گلاب و بیدمشک تهیه میشود. 

 

اغلب ما فالوده را به نام فالوده شیرازی میشناسیم که رشته هایش ماشینی آماده میشود و برای تهیه آن در خانه حتما باید رشته های خشک آن را خریداری کنید ولی سایر شهرها از جمله یزد و کرمان هم به روش خودشان فالوده درست میکنند. در این مقاله طرز تهیه فالوده کرمانی در خانه را به شما آموزش میدهیم که بسیار ساده و خوشمزه است. فالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی رشته ای نیست بلکه دانه ای است و با عرق نعنا سرو میشود و از صفر تا صد آن را میتوانید در خانه تهیه کنید.

 

درست کردن فالوده کرمانی نیاز به تجربه دارد پس اگر بار اول خراب شد اصلا نگران نباشید و دوباره امتحان کنید.

 
فالوده کرمانی, فالوده کرمانی, طرز تهیه فالوده کرمانی

مواد لازم فالوده کرمانی

 
مواد لازم برای فالوده کرمانی خانگی

برای  4 نفر

  
آب جوش برای رشته فالوده        5 پیمانه
نشاسته گل       1 پیمانه 
آب سرد       1 پیمانه 
یخ        یه مقدار لازم
شکر برای شربت فالوده        1 پیمانه
آب برای شربت       1 پیمانه 
عرق نعنا        1/2 پیمانه
عرق بیدمشک       1/2 پیمانه 
گلاب      1/2 پیمانه

 
طرز تهیه فالوده کرمانی

نشاسته گل را با آب سرد حل کنید.

5 پیمانه آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

نشاسته حل شده را به یکباره داخل آب جوش ریخته و با ملاقه به سرعت هم بزنید.

حدود 30 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع غلیظ شود و ته نگیرد.

 

داخل کاسه ای بزرگ را از یخ پر کنید ویک آبکش رویش بگذارید. مایه فالوده را داخل آبکش ریخته و با کمک ملاقه از آبکش رد کنید.

اجازه دهید دانه های نشاسته 15 تا 20 دقیقه داخل آب یخ بماند. سپس آبکش نمایید و به کاسه ای دیگر منتقل کنید.


 

برای تهیه شربت فالوده کرمانی شکر را در آب جوش ریخته هم بزنید تا کاملا حل شود.

عرق نعنا، بیدمشک و گلاب را به مواد اضافه کنید. 

بعد از خنک شدن کامل ، شربت و چند تکه یخ را به فالوده اضافه کرده نوش جان نمایید.


    

    

 


 
نکات لازم برای تهیه فالوده کرمانی

میتوانید مایه فالوده را داخل چرخ گوش بریزید و زیر آن کاسه ای یخ قراردهید تا مایه داخل آن بریزد.

مایه فالوده داغ به راحتی از سوراخ آبکش رد شده و بلافاصله روی یخ ها خودش را میگیرد و گلوله میشود.

شربت فالوده نیازی به غلیظ شدن ندارد همین که شکر در آب حل شود کافیست.

مقدار شیرینی شربت را میتوانید با ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.

فالوده های اضافه را میتوانید با یک لیوان آب در یخچال نگهداری کنید.

بهتر است فالوده آماده شده نیم ساعت در یخچال بماند و سپس سرو شود.

میتوانید از تخم شربتی و خاکشیر در فالوده کرمانی استفاده کنید.

بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟