loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :عسل، سس سویا، تکه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید. انواع غذاها طرز تهیه میگوی سیر و عسل:مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی : عسل      3 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم      1 3 قاشق غذاخوری تکه های فلفل خرد شده (اختیاری)      یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده     1 قاشق چایخوری  سیر خرد شده    …

هنررقیه بازدید : 27 جمعه 01 اسفند 1399 نظرات ()

مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :عسل، سس سویا، تکه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه میگوی سیر و عسل:
مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :
 عسل      3 قاشق غذاخوری
 سس سویا کم سدیم      1 3 قاشق غذاخوری
 تکه های فلفل خرد شده (اختیاری)      یک چهارم قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه خرد شده     1 قاشق چایخوری
 سیر خرد شده      2-3 حبه (حدود 1 قاشق غذاخوری)
 میگو پوست کنده و تمیز شده      حدود 300 گرم
 روغن زیتون      1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه      به مقدار لازم
پیازچه ی خرد شده برای تزیین      2 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته (برای سرو)     به مقدار لازم
کلم بروکلی یا سایر سبزیجات (برای سرو)     به مقدار لازم

 
طرز تهیه میگوی عسلی:

عسل، سس سویا، تکه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

در یک کاسه متوسط ​​دیگر، میگو و روغن زیتون را اضافه کنید. به میگوها نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به آن مدتی استراحت بدهید تا میگوها  کاملا مزه دار شوند.

 

اگر عجله دارید اشکالی ندارد استراحت ندهید.

 

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. میگوها را داخل تابه قرار بدهید به صورتی که یک لایه از میگوها ته تابه چیده شده باشند. میگوها را از یک طرف بپزید تا خوب طلایی شوند، حدود 1-2 دقیقه. میگوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شوند. سپس ماریناد سیر و عسل را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه بدهید میگوها بپزند. در صورت تمایل می توانید میگوها را از سس خارج کنید تا زیاد نپزند و سفت نشوند. اجازه بدهید سس سفت شود. و میزان آن کم شود.

 

برنج قهوه ای را بپزید و در ظرف سرو بریزید و میگو را با سس غلیظ شده و سبزیجات روی برنج قرار بدهید و در صورت تمایل با ساقه های پیازچه تزیین کنید.

 
طرز تهیه ی میگوی سیر و عسل,طرز تهیه میگوی عسلی

طرز پخت میگوی عسلی

 
نکاتی برای تهیه ی میگوی عسلی:

• دقت کنید رگ پشت میگوها کاملا گرفته شوند زیرا سبب تلخ شدن آن می شوند.

 

• میگوها را زیاد نپزید، زیرا باعث سفت شدن آن می شود.

 

• در صورت تمایل می توانید برای مزه دار کردن میگو از زعفران دمکرده هم استفاده کنید.

    

   

 

• این غذا با برنج قهوه ای سرو می شود اما می توانید از برنج سفید هم تهیه کنید.

 

• برای پخت این غذا ابتدا برنج را تهیه کنید و سپس میگو را طبخ بدهید تا زمان دم کشیدن برنج میگو بپزد و به صورت داغ میل شود.

 

• اگر سس شما دیر غلیظ و کم شد می توانید مقداری از سس را برداری تا کم شود. دقت کنید عسل با حرارت بالا می سوزد.

 

• می توانید از سبزیجات به صورت خام و یا بخارپز شده استفاده کنید.

بیتوته

 

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟