loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

برای تهیه گز ابتدا در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار بدهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما به جوش نیاید، حتما باید روی شعله پخش کن قرار بدهید.طرز تهیه گز مواد لازم برای تهیه گز:شکر       250 گرمگلوکز مایع       375 گرمسفیده ی تخم مرغ       5 عددگلاب مرغوب      3-4 قاشق غذاخوری  آب      3/4 پیمانه آرد سفید     به مقدار لازم مغز…

هنررقیه بازدید : 46 شنبه 18 بهمن 1399 نظرات ()

برای تهیه گز ابتدا در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار بدهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما به جوش نیاید، حتما باید روی شعله پخش کن قرار بدهید.

طرز تهیه گز

 

مواد لازم برای تهیه گز:
شکر       250 گرم
گلوکز مایع       375 گرم
سفیده ی تخم مرغ       5 عدد
گلاب مرغوب      3-4 قاشق غذاخوری 
آب      3/4 پیمانه
آرد سفید     به مقدار لازم
 مغز دلخواه (پسته،بادام،فندق،شاهدانه)      100-150 گرم

 

طرز تهیه گز:

برای تهیه گز ابتدا در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار بدهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما به جوش نیاید، حتما باید روی شعله پخش کن قرار بدهید.

 

پس از حل شدن شکر گلوکز را اضافه کنید و با لیسک و یا قاشق چوبی خوب هم بزنید تا زمانی که شهد کش در شود و به اصطلاح نخ بدهد.

 

در این فاصله سفیده تخم مرغ را هم با دور تند همزن برقی آنقدر هم بزنید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود تا حدی که ظرف را برمی گردانیم نریزد.

 

سپس گلاب را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید باید مراقب باشید که شهد در حین هم زدن به جوش نیاید.

شهد را بین دو انگشت تست کنید تا به مرحله نخ دادن برسد یعنی بین دو انگشت کش بیاید.

 

زمانی که شهد آماده شد، مقداری از آن را داخل سفیده هم زده بریزید تا هم دما شوند و بعد از کمی هم زدن همه سفیده را داخل قابلمه شهد بریزید و به صورت پارویی مواد را هم بزنید.

 

این مرحله باید به دقت انجام شود، به وسیله ی همزن و با دور تند مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه هم بزنید و ما بین آن چند بار همزن را خاموش کنید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا همه مواد زیر رو شوند و ته نگیرند.

 

برای اینکه زیر قابلمه کم است و از شعله پحش کن استفاده کردید می توانید هر از گاهی قابلمه را رها کنید و دوباره هم زدن را شروع کنید تا خسته نشوید این مرحله حدود 1/5 الی 2 ساعت طول می کشد.

 

زمانی که مواد به مرحله ای رسید که سفت شد و قاشق نریخت، گز آماده است و می توانید شعله را خاموش کنید. هم اکنون مغزها را اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید تا همه جای گز به صورت یکنواخت مغز باقی بماند.

 

سپس صبر کنید تا مایه ی گز از داغی بیفتد و ولرم شود. بعد آن را به هر شکلی که می خواهید در بیاورید می توانید از قالب استفاده کنید.

 

در صورت استفاده از قالب داخل قالب را آرد بپاشید و بعد گز را داخل آن فرم بدهید و در گزها را کف ظرفی بچینید و خودش را خوب بگیرید و بعد در ظرف سرو بچینید.

    
 
طرز تهیه گز,پخت گز لقمه ای

طرز تهیه انواع گز

 

نکاتی برای تهیه گز :

• برای تهیه گز حتما باید از شعله ی کم و با شعله پخش کن استفاده کنید.

• از قابلمه ای استفاده کنید کف آن لبه دار نباشد و حالت گردی داشته باشد.

 

• آن را باید دائم و به صورت پارویی هم بزنید. زیرا زود ته می گیرید و می سوزد.
 

• برای طرز تهیه ی گز آردی بعد از قالب زدن آن به هر شکلی آن را داخل آرد سفید شیرینی بغلتانید و داخل ظرفی که می خواهید نگهداری کنید آرد بریزید و گزها را داخل و لابه لای آردها قرار بدهید.

 

• برای تهیه گز می توانید از هر مغزی استفاده کنید مغزها به صورت خام باشند خوشمزه تر است. فقط اگر از شاهدانه خواستید استفاده کنید آن را از قبل بو بدهید.

 

• نوع مغز داخل گز و مقدار آن بستگی به سلیقه ی شما دارد.

 

بیتوته

برچسب ها طرز تهیه گز ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟