آخرین مطالب

روش پخت گوشت ویرجینیا

روش پخت گوشت ویرجینیا

گوشت ویرجینیا، یک خوراک گوشتی عالی است که در هر مراسمی می توانید آن را بپزید و میل کنید. اصل این گوشت به صورت کمی آبدار بودن است اما اگر دوست داشتید می توانید آن را خشک تر بپزید.

 طرز تهیه گوشت عالی ویرجینیا

    مجموعه: آموزش انواع غذاها   





 
روش پخت گوشت ویرجینیا
گوشت ویرجینیا، یک خوراک گوشتی عالی است که در هر مراسمی می توانید آن را بپزید و میل کنید. اصل این گوشت به صورت کمی آبدار بودن است اما اگر دوست داشتید می توانید آن را خشک تر بپزید.
طرز تهیه گوشت ویرجینیا:
مواد لازم گوشت ویرجینیا:
گوشت گوساله چرخ شده (کتف خوب است)     600 گرم
پودر نان خشک (پودر آرد سوخاری)     به مقدار لازم
تخم مرغ     1 عدد

پیاز کوچک ریز خرد شده (رنده شده)
    1 عدد
نمک     1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه     یک چهارم قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی     4 قاشق غذاخوری
شیر کامل     نصف الی 2 سوم فنجان

 
مواد لازم برای سس گوشت ویرجینیا:
سرکه سیب     4 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای تیره     2-4 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی     نصف فنجان

 

* شکر قهوه ای تیره، بهتر است از شکرهای بسته بندی شده و سفت استفاده کنید، مزه ی بهتری دارند.

 
روش آماده سازی گوشت ویرجینیا :

برای تهیه ی گوشت ویرجینیا، ابتدا مواد گوشتی را با هم ترکیب کنید و خوب ورز بدهید. میزان آرد سوخاری یا پودر نان خشک باید تا حدی باشد که مواد گوشتی شل نباشد و خوب همدیگر را بگیرند.

 

داخل قالب نان تست یا قالب ساده و کوچک دیگری را چرب کنید و گوشت را در آن قرار بدهید و کاملا صاف کنید.

 

مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی و اطراف گوشت بریزید.

 

سپس قالب را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت حدود 1 ساعت تا 1 ساعت و 30 دقیقه اجازه بدهید تا خوب بپزند. بستگی به میزان حرارت فر دارد.

 
طرز تهیه گوشت ویرجینیا,پخت گوشت ویرجینیا

طرز پخت گوشت ویرجینیا

    
 
نکاتی برای تهیه ی گوشت ویرجینیا :

• افزودن 1 یا 2 قاشق چایخوری جعفری خرد شده ی تازه این دستور العمل را بسیار خوب می کند.

 

• میزان شیر و آرد نان باید تا حدی باشد که مواد گوشتی شل نباشد. خودتان می توانید با توجه به آرد و گوشت و ... کم و زیاد کنید.

 



                                                        

                                                    



• اجازه بدهید گوشت تان سس داشته باشد و به صورت آبدار باشد. برای اینکه گوشت آبدار و با سس باشد روی قالب گوشت را فویل بکشید و چند سوراخ روی آن بزنید. زمانی که پخت فویل را جدا کنید. اجازه بدهید آب آن کمی کشیده شود.

 

 بیتوته

 

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]