loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

مرغ سوخاری پنیری را می توانید در فر و یا سرخ کن هواپز بپزید. در ادامه با نحوه ی پخت آن آشنا شوید. طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری در سرخ کن هواپز    مجموعه: آموزش انواع غذاها     مرغ سوخاری پنیریمرغ سوخاری پنیری را می توانید در فر و یا سرخ کن هواپز بپزید. در ادامه با نحوه ی پخت آن آشنا شوید.طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری در سرخ کن هواپز:مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری پنیری : آرد سوخاری     نصف فنجان  پنیر پارمزان رنده شده      یک…

هنررقیه بازدید : 33 پنجشنبه 25 دي 1399 نظرات ()

مرغ سوخاری پنیری را می توانید در فر و یا سرخ کن هواپز بپزید. در ادامه با نحوه ی پخت آن آشنا شوید.

 طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری در سرخ کن هواپز

    مجموعه: آموزش انواع غذاها   





 
مرغ سوخاری پنیری
مرغ سوخاری پنیری را می توانید در فر و یا سرخ کن هواپز بپزید. در ادامه با نحوه ی پخت آن آشنا شوید.
طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری در سرخ کن هواپز:
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری پنیری :
 آرد سوخاری     نصف فنجان
 پنیر پارمزان رنده شده      یک سوم فنجان
 نمک      نصف قاشق چایخوری
 پونه کوهی خشک     نصف قاشق چایخوری
 روغن زیتون     1 قاشق غذاخوری
 سینه مرغ بدون پوست     4 تکه
 سس مارینارا     نصف فنجان
پنیر موزارلا      نصف فنجان

 
طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری:

سرخ کن هوا را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید (برای گرم شدن حدود سه دقیقه زمان لازم است).

آرد سوخاری، پنیر پارمزان، نمک و پونه کوهی را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.

 

ابتدا دو طرف سینه مرغ را به روغن زیتون آغشته کنید. سپس مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید. به صورتی که کل آن به آرد سوخاری آغشته شوند.

 

اکنون 2 قطعه از مرغ پوشش داده شده را به سرخ کن هواپز منتقل کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.

 

سرخ کن را استپ کنید و سبد را باز کنید. روی هر قطعه مرغ را با سس مارینارا بزنید و بعد با پنیر بپوشانید.

 

5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ کاملا پخته شود و پنیر ذوب شود و حباب بزند. یا دمای داخلی مرغ 165 درجه فارنهایت باشد. این کار را با 2 قطعه ی دیگر مرغ باقی مانده تکرار کنید.

 


    

 
نکاتی برای تهیه ی مرغ سوخاری پنیری:

• برای این که مرغ راحت تر و زودتر مغز پخت شود. آن را از وسط نصف کنید. و یا حتی می توانید با استیک کوب آن را بکوبید.

 

• اگر سرخ کن هواپز نداشتید، داخل سینی فر را کمی چرب کنید و سینه های مرغ را داخل آن قرار بدهید و در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید. حدود 45 دقیقه الی 1 ساعت اجازه بدهید بپزد. می توانید بعد از این زمان مرغ ها را با چنگال چک کنید. اگر پخته بودند سس و پنیر را روی آن بریزید و اگر نپخته بودند اجازه بدهید بپزند و بعد سس و پنیر را بریزید. حدود 10 دقیقه ی دیگر اجازه بدهید بپزند و در پایان گریل روی فر را روشن کنید تا کمی سرخ شوند.

 



                                                        

                                                    




 

 بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟