طرز تهیه خورش قورمه به شیرازی

خورشت قورمه به شیراز از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این دیار میباشد. جالب است بدانید که مردم شیراز، با توجه به ذائقه خود غذاهای شیرین را بیشتر میپسندند. در متن حاضر، دستور پخت این غذای بینظیر و دلچسب را برای شما بیان میکنیم تا با طبخ آن در منزل از عطروطعم فوقالعادهاش نهایت لذت را ببرید.
مواد اولیه:
به: ۱ عدد بزرگ.
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم.
شکر:۲ قاشق غذاخوری.
پیاز: ۱ عدد.
لپه خام: ۲/۱ لیوان.
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری.
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری.
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم.
دستورالعمل:
لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپههای خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه میکنیم. سپس، کمی مواد را هم میزنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید.
نکته:
. خورشت قورمه به شیراز را علاوه بر برنج همراه با نان هم میتوان سرو کرد.
-قورمه-به-شیراز-1 خورشت قورمه به شیراز
-قورمه-به-شیراز-2 خورشت قورمه به شیراز
-قورمه-به-شیراز خورشت قورمه به شیراز
seeiran.ir
برچسب زده شده با : طرز تهیه خورش قورمه به شیرازی ,