loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه کیک هلو,طرز تهیه کیک هلو با ماست,طرز تهیه کیک هلو بدون فر,طرز تهیه کیک هلو هانی شف,طرز تهیه کیک هلو انجیری,طرز تهيه كيك هلو,طرز تهیه کیک هلو ساده,طرز تهیه کیک هلویی,طرز تهیه کیک هلو خوشمزه,

هنررقیه بازدید : 112 جمعه 23 خرداد 1399 نظرات ()

http://rozup.ir/view/3156824/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%87%D9%84%D9%88%201.jpg

انواع کیک هلو
۱. کیک هلو ساده
مواد لازم
کمپوت هلوی بدون شربت     ¼2 فنجان
شکر     1/2 فنجان
تخم مرغ     1 عدد
بکینگ پودر     1 قاشق چایخوری
روغن مایع     2 قاشق غذاخوری
وانیل     1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای     2 قاشق غذاخوری
شیر     1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

    فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.

    کیک هلو خوشمزه

    تکه‌های هلو را کف قالب بچینید.

    طرز تهیه کیک هلو

    تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و روغن را در ظرف همزن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند، سپس آن را روی هلو‌ها بریزید.

    کیک هلو ساده

    قالب را به مدت ۳۵ -۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس با یک خلال دندان، پخته شدن کیک را تست کنید.

    طرز تهیه کیک هلو ساده

    شیر و شکر قهوه‌ای را در کاسه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.

    کیک هلو

    کیک را پس از پختن از فر خارج کنید و مخلوط شیر و شکر را روی آن بریزید، سپس کیک را به مدت ۳-۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

    کیک هلو خوشمزه

    پس از ۳-۲ دقیقه فر را خاموش کنید و کیک را برش بزنید.


کیک هلو
۲. کیک هلو با دارچین
مواد لازم
تخم مرغ     4 عدد
شکر     1 لیوان
خامه صبحانه     1 پاکت
آرد     2.5-3 لیوان
روغن مایع     1 فنجان
وانیل     1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین     2+1 قاشق مرباخوری
نمک     1/8 قاشق چایخوری
پودر خامه     75 گرم
بکینگ پودر     ½2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی     1 فنجان
هلوی پوست گرفته و خرد شده     3 عدد
شکر     1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

    فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن به مدت ۷-۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.
    وانیل، نمک، دارچین، روغن مایع و خامه را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    آرد، پودر خامه و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
    کمی آرد روی شکلات چیپسی بپاشید و آن را به آرد آغشته کنید، سپس به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
    قالب کیک را چرب کرده، آرد بپاشید، سپس مایه کیک را در آن بریزید.
    قالب را تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش شود، سپس ورقه‌های هلو را روی آن بچینید.
    یک قاشق مرباخوری دارچین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و روی هلو‌ها بپاشید.
    قالب را به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
    پخته شدن کیک هلو را با یک خلال دندان تست کنید و در صورتی که خمیر کیک به خلال دندان نچسبید، فر را خاموش کنید.

طرز تهیه کیک هلو با دارچین
۳. کیک هلو با طعم قهوه
مواد لازم
هلوی پوست گرفته و ورقه شده     2 عدد
تخم مرغ     2 عدد
شکر     1 پیمانه
شیر     1/2 پیمانه
وانیل     1 قاشق چایخوری
روغن مایع     1/4 پیمانه
آرد     ½1 پیمانه
بکینگ پودر     1 قاشق چایخوری
نمک     1/8 قاشق چایخوری
قهوه دم کشیده خنک شده     1 فنجان

دستور تهیه

    فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن شروع به هم زدن کنید تا کرم رنگ شوند.
    روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
    قهوه سرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شود.
    ته قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید، سپس ورقه‌های هلو را در آن بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید.
    قالب را حدود ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده و پس از این مدت زمان، با یک خلال چوبی تست کنید تا از پخته شدن کیک مطمئن شوید.
    کیک هلو را پس از پختن از فر خارج کرده و با پودر قند تزیین کنید.

طرز تهیه کیک هلو با طعم قهوه
۴. کیک با آب هلو
مواد لازم
تخم مرغ     4 عدد
شکر     1 پیمانه
آرد     2 پیمانه
بکینگ پودر     2 قاشق چایخوری
آب هلو     1/2 پیمانه
روغن     1/2 پیمانه
هلوی رسیده و سفت متوسط     3 عدد
وانیل     1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

    فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    هلو‌ها را پس از شستن، پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید و گوشت آن‌ها را به صورت خلالی برش بزنید.
    تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
    شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود.
    روغن را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    در انتها آب هلو را اضافه کنید و مخلوط را حدود یک دقیقه هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید.
    آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید، سپس آن را کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید.
    یک قاشق آرد روی هلو‌های خرد شده بپاشید و تکه‌های هلو را کاملا به آرد آغشته کنید، سپس آن‌ها را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی با مواد مخلوط کنید.
    قالب کیک را خوب چرب کنید، کمی آرد در آن بپاشید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید.
    قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.

ذکر چند نکته

    آغشته کردن تکه‌های هلو با آرد باعث می‌شود، هلو‌ها پس از افزودن به مایه کیک، ته نشین نشوند.
    هلوی مورد استفاده برای تهیه کیک هلو باید سفت باشد که حین پخت آب نیندازد، در غیر این صورت کیک خمیری می‌شود.
    زمان پخت کیک هلو بستگی به فر شما دارد، بنابراین پخته شدن کیک را با خلال دندان تست کرده و مدت زمان پخت را تنظیم کنید.

طرز تهیه کیک با آب هلو
۵. کیک هلو برگردان
مواد لازم برای تهیه لایه هلو
شکر     4 قاشق غذاخوری
عسل     1 قاشق غذاخوری
کره     50 گرم
هلوی ورقه شده     2-3 عدد
مواد لازم برای تهیه مایه کیک
تخم مرغ     2 عدد
آرد     ½1 لیوان
شکر     3/4 لیوان
روغن مایع     1/2 لیوان
شیر     1/2 لیوان
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
وانیل     1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

    کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
    عسل، شکر و کره را در یک شیرجوش کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و رنگ آن کمی تغییر کند و کاراملی شود.
    مخلوط کاراملی را روی کاغذ روغنی ریخته و ورقه‌های هلو را روی آن بچینید.
    قالب را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه کیک شوید.
    تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن، بزنید تا کرم رنگ شود.
    روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شود.
    مایه کیک را روی هلو‌ها بریزید و قالب را در فری که از قبل روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.
    حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد، سپس فر را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا کیک هلو خنک شود.
    کیک هلو را در ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید.

طرز تهیه کیک هلو برگردان

کیک هلو بدون فر

کیک هلو بدون فر را از روی دستور فوق درست کنید، با این تفاوت که:

    دو لایه کاغذ روغنی را کف تایه رژیمی پهن کنید و مواد را در تابه رژیمی بریزید.
    تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و پس از ۴۰ دقیقه، پخته شدن کیک هلو را با خلال دندان تست کنید.
ستاره

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی