طرز تهیه کیک گیلاس

مواد لازم
شکر :180 گرم
کره نرم:150 گرم
خامه ترش :150 گره
آرد سفید :180 گرم
نمک :به مقدار لازم
بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
اسانس بادام :یک قطره
رنده پوست :نصف لیمو
تخم مرغ :2 عدد کوچک
مواد بین کیک
گیلاس:400 گرم
آب سیب :100 میلی گرم
چوب دارچین :1/2 شاخه
شکر:80 گرم
رنده پوست لیمو :نصف لیمو
آرد ذرت :1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک
پخت کیک گیلاس خانگی
طرز تهیه کیک گیلاس
ابتدا هسته گیلاس ها را جدا کرده و کنار بگذارید. در مرحله بعدی زرده های تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
وانیل و نصف لیوان شکر را به زرده ها افزوده و با همزن برقی بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
سفیده ها را در ظرفی دیگر با همزن خوب بزنید تا پف کند سپس باقی شکر را در چند مرحله اضافه کرده و هم بزنید تا سفت شده و از کاسه بیرون نریزد.
در مرحله بعد آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن در چند مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید.
در مابین افزودن آرد روغن را هم بریزید و سفیده را در چند مرحله به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیری یکدست و صاف درست شود.
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و نیمی از خمیر را داخل آن بریزید. گیلاس ها را روی خمیر بچینید و باقی خمیر را روی آن بریزید.
کیک را برای 40 دقیقه با دمای 180 درجه در فر بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک گیلاس
کیک گیلاس جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمناک
برچسب زده شده با : طرز تهیه کیک گیلاس , طرز تهیه کیک گیلاسی , طرز پخت کیک گیلاس , طرز تهيه كيك گيلاس , طرز تهیه کیک گیلاس خانگی , طرز تهیه کیک گیلاس خوشمزه , طرز تهیه کیک گیلاس ساده ,