طرز تهیه خورش بامیه جا افتاده
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه خورش بامیه جا افتاده,

هنررقیه بازدید : 12 سه شنبه 20 خرداد 1399 نظرات ()

http://rozup.ir/view/3155466/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87.jpg

این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
طرز تهیه خورش بامیه جا افتاده ؛ وعده ی مناسب و خوشمزه

خورشت بامیه چه مواد اولیه را لازم دارد :

        بامیه :200گرم
        گوشت :400گرم
        پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
        لیمو عمانی : 2عدد
        گوجه فرنگی : 3عدد
        رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
        دارچین نکوبیده :1 قطعه
        نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

خورشت بامیه
طرز تهیه خورش بامیه

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید  تا بپزد.

خورش بامیه

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر کردن خورش بامیه

     زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه میشود.
    بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد.
    در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند.همچنین می توان به جای آبغوره از غوره تازه یا غوره منجمد شده  استفاده کرد.
    به جای آبغوره، میتوانید آلو زرد به خورش اضافه کنید تا طعم خورش تان بجای ترش شدن ملس باشد .
    برای خوش رنگ تر شدن خورش می توانید یکی دو گوجه تفت داده شده را همراه با بامیه اضافه کنید.
    برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت ،مقداری از دم بامیه را بگذارید.
     بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت میشود.
    همچنین سرخ کردن بامیه ها باعث جلوگیری از لیز شدن آنها در خورشت میشود.
    سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید.چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن میشود.
     یکی دیگر از راهای گرفتن لیزی بامیه ها، این است که قبل از مصرف آنها را در آبلیمو یا سرکه قرار دهید.
    برای اینکه بامیه ها زیاد وا نروند آنها را زیاد هم نزنید.
    دقت کنید اب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کمو زیاد نکنید تا خورشت از ریخت و قیافه بیفتد.
    حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه ها وا نروند.

عوارض مصرف بیش از اندازه بامیه

    مصرف زیاد بامیه میتواند باعث ایجاد سوءهاضمه یا تهوع شود.
    بامیه باعث تسریع شدن تعریق بدن میشود.

نکات تکمیلی در مورد خورش بامیه

    خورش بامیه جزو انواع خورش میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
    خورش بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نمناک

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی