loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

آش هویج و جو,طرز تهیه آش هویج و جو همدانی,

هنررقیه بازدید : 13 یکشنبه 18 خرداد 1399 نظرات ()

http://rozup.ir/view/3154290/%D8%A2%D8%B4%20%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC%20%D9%88%20%D8%AC%D9%88.jpg

مواد اولیه :
برای 4 نفر
نخود نصف پیمانه
بلغور 2 پیمانه
پیاز داغ 3 ق.غ
گوشت چرخ کرده 200گرم
فلف،نمک و زردچوبه میزان لازم
کشک میزان لازم
هویج (خرد شده) 2 عدد


آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است،که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.
سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را
با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.
مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.
در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

سوران

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی