طرز تهیه آش هویج و جو همدانی
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

آش هویج و جو,طرز تهیه آش هویج و جو همدانی,

هنررقیه بازدید : 7 یکشنبه 18 خرداد 1399 نظرات ()

http://rozup.ir/view/3154290/%D8%A2%D8%B4%20%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC%20%D9%88%20%D8%AC%D9%88.jpg

مواد اولیه :
برای 4 نفر
نخود نصف پیمانه
بلغور 2 پیمانه
پیاز داغ 3 ق.غ
گوشت چرخ کرده 200گرم
فلف،نمک و زردچوبه میزان لازم
کشک میزان لازم
هویج (خرد شده) 2 عدد


آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است،که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.
سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را
با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.
مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.
در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

سوران

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی