loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه خورش غوره بادمجان,خورش غوره بادمجان,

هنررقیه بازدید : 18 شنبه 17 خرداد 1399 نظرات ()

http://rozup.ir/view/3153786/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA%20%D8%BA%D9%88%D8%B1%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.jpg

 خورش غوره بادمجان

دستور شماره یک

مواد لازم:

بادمجان شش عدد

مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد

غوره دو خوشه

گوجه فرنگی پنج عدد

پیاز متوسط یک عدد

نمک و ادویه

طرز تهیه:

پوست بادمجان‌ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجان‌ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد. همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان‌ها خوب پخته باشند. این خورشت را می‌توانید با چلو یا نان همراه کنید.

دستور شماره دو

مواد لازم:

بادمجان نیم کیلو

 پیاز متوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده دویست گرم

گوجه فرنگی ریز چهارعدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

غوره پاک شده نصف لیوان

نمک فلفل زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک می‌پاشیم. بعد از دو ساعت می‌شوییم آبش راگرفته و سرخ می‌کنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت می‌دهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت می‌دهیم بادمجان‌ها را کنار آن می‌چینیم کمی فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگی راروی آن می‌چینیم. با دو لیوان آب وحرارت کم می‌پزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه می‌کنیم. نمک را می‌چشیم اگر کم بود اضافه می‌کنیم.

خورش غوره بادمجان

دستور شماره سه

مواد لازم:

بادمجان نیم کیلو

پیازمتوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده دویست گرم

گوجه فرنگی ریز چهارعدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

غوره پاک شده نصف لیوان

نمک فلفل زرد چوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه: بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک می‌پاشیم. بعد از دو ساعت می‌شوییم آبش راگرفته و سرخ می‌کنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت می‌دهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت می‌دهیم بادمجان‌ها را کنار آن می‌چینیم کمی فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگی راروی آن می‌چینیم. با دو لیوان آب وحرارت کم می‌پزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه می‌کنیم. نمک را می‌چشیم اگر کم بود اضافه می‌کنیم.

همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی