آخرین مطالب

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانی

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانی

https://rozup.ir/view/3153771/qarmeh1-hamedani-broth3.jpg

اگر به شهر همدان سفر کردید علاوه بر دیدنی های تاریخی و طبیعی شهر همدان پیشنهاد می کنیم که حتماً از غذاهای لذیذ آن نیز استفاده کنید و تجربه آن را از دست ندهید. یکی از این غذاهای خوشمزه و لذیذ که باید تجربه کنید آبگوشت قورمه همدان یا قورمه سبزی همدانی است. این غذا باب میل افرادی است که هم به آبگوشت علاقه دارند و هم به قورمه سبزی.

 

آبگوشت قرمه سبزی همدان

مواد لازم برای 6 نفر :
 سبزی قورمه     250 گرم
 گوشت گوسفند     500 گرم
 لوبیا قرمز یا چیتی     1 لیوان
 لیمو عمانی     4 عدد
 پیاز     1 پیاز
 تخم مرغ     2 عدد
 سیب زمینی     2 عدد
 نمک و فلفل     به مقدار لازم
زردچوبه     به مقدار لازم

 

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانی :

برای پخت آبگوشت قرمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با روغن کمی تفت بدهید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید. بعد از آن سبزی را اضافه کنید و مقداری تفت بدهید در آخر لوبیاها را اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل بریزید نمک را در آخر اضافه کنید تا گوشت و لوبیا سریع تر بپزند.

 

روی آن را آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا غذا به آرامی و کاملا بپزد. زمانی که لوبیا و گوشت ها نرم شدند سیب زمینی های پوست گرفته و خرد شده و پودر لیموعمانی و نمک را اضافه کنید. بعد از پختن مواد و بعد از جوش آخر تخم مرغ را جداگانه بکشنید و هم بزنید و با غذا مخلوط کنید و هم بزنید و زمانی که از گخته شدن تخم مرغ ها مطمئن شدید آن را خاموش کنید.

 

آبگوشت قرمه سبزی را می توانید داخل زودپز بپزید و پخت آن را سریع تر کنید. اگر داخل زودپز پختید پیاز، گوشت، لوبیا، سبزی، نمک و فلفل وزردچوبه را اضافه کنید و در آن ببندید و بعد از پخته شدن سیب زمینی و لیمو عمانی را اضافه کنید. زمانی که سیب زمینی ها پختند و خورش جا افتاد تخم مرغ ها را جدا بشکنید و به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که تخم مرغ ها پختند آبگوشت قرمه سبزی شما آماده است.

 
آبگوشت قرمه,طرز تهیه آبگوشت قورمه

پخت آبگوشت قورمه سبزی

 

نکاتی برای آبگوشت قرمه سبزی :

• آبگوشت را با ماست ساده و پرچرب میل کنید.

 

• می توانید از لیمو عمانی کامل استفاده کنید اینگونه ترشی آن کمتر می شود و حتما باید آن را سوراخ کنید و در آب قرار بدهید.

 

• برای پخت آبگوشت قرمه سبزی می توانید از لوبیا قرمز و لوبیا چیتی استفاده کنید.

• برای پخت آبگوشت قرمه سبزی از گوشت پرچرب استفاده کنید.

 

• سبزی این آبگوشت همان سبزی قرمه سبزی است.

 

آبگوشت قرمه با لپه

https://rozup.ir/view/3153771/qarmeh1-hamedani-broth3.jpg


 
آبگوشت قرمه سبزی, طرز پخت آبگوشت قرمه سبزی

طرز تهیه آبگوشت قورمه

 

مواد لازم آبگوشت قرمه :
 سبزی قرمه      200 گرم
 لپه‎      100 گرم
 گوشت     1 کیلو
 پیاز     1 عدد
 لیموعمانی     3 عدد
 زعفران     به مقدار لازم
نمک و فلفل      به مقدار لازم
 زردچوبه     به مقدار لازم

 

طرز تهیه آبگوشت قرمه :

كمی از دنبه گوسفند یا كره را در قابلمه آب كنید و پیازها را 4 قسمت كنید و در آن تفت بدهید در حدی که نیمه سرخ شوند.

 

گوشت را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه را بشویید و به مواد اضافه کنید و مقداری تفت بدهید.

 

پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه كنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.

 

پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری قرمه خرد شده را به آبگوشت اضافه كنید و اجازه بدهید غذا كاملا جا بیفتد.

 

نکاتی برای آبگوشت قرمه

• می توانید در این غذا از سیب زمینی هم استفاده كنید به این ترتیب كه آن را شسته و خرد كنید و با اضافه كردن سبزی به غذا بیفزایید.

 

• این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد. اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه كنید فقط دقت كنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.

 

• این غذا معولا گوشت كوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب آن خورده می شود اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو كنید.

• به جای لیمو عمانی می توانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده كنید.

بیتوته

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش