آخرین مطالب

طرز تهیه مسقطی شیرازی

طرز تهیه مسقطی شیرازی

https://rozup.ir/view/3153386/%D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7%DB%8C%201.jpg

مواد لازم مسقطی شیرازی

        نشاسته :1 پیمانه
        آب :7 پیمانه
        شکر :3 پیمانه
        کره :نصف پیمانه
        خلال بادام :به مقدار لازم
        خلال پسته :به مقدار لازم
        زعفران آب کرده:به مقدار لازم
        گلاب :4 قاشق غذاخوری
        هل :به مقدار لازم

مسقطی شیرازی
طرز تهیه مسقطی شیرازی

مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که به عنوان دسر و پیش غذا استفاده میشود.

برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید.

شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.

در حین قوام آمدن نشاسته زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از اینکه نشاسته به قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید. 

درست کردن مسقطی

زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به اندازه دلخواه خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.
نکته:

    این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
    اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود.

نکات تکمیلی در مورد مسقطی شیرازی

    مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
    مسقطی شیرازی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نمناک

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش