طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

مواد لازم برای قنبر پلو شیرازی :
برنج :4 فنجان
گوشت چرخ کرده :1 کیلو
گردو :100 گرم
کشمش :200 گرم
رب انار:2 قاشق غذاخوری
شیره انگور :1 قاشق غذاخوری
پیاز :1 عدد
زردچوبه :یک قاشق چای خوری
آرد نخودچی :به میزان دلخواه
نمک :به میزان لازم
روغن :به میزان دلخواه
قنبرپلو شیرازی
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی :
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه ، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید .
کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
قنبر پلو شیرازی
نکات تکمیلی در مورد قنبر پلو شیرازی
قنبر پلو شیرازی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
قنبر پلو شیرازی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمناک
برچسب زده شده با : طرز تهیه قنبرپلو شیرازی , قنبر پلو غذای خوشمزه شیرازی ها , طرز تهیه قنبر پلو غذای سحری شیرازی ها , دانلود طرز تهیه قنبر پلو شیرازی , طرز تهیه ی قنبر پلو شیرازی , طرز تهیه قنبر پلو شیراز , طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی , طرز تهیه قنبر پلو شیرازی مجلسی , طرز تهیه قنبر پلو شیرازی ,