loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

تاریخچه میرزا قاسمیمیرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شدما در بخش آشپزخانه نمناک 2 دستور پخت از میرزا قاسمی برای شما آماده نمودیم که آنها در ادامه مطلب می خوانیدمیرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی - دستور پخت اولمواد لازم- بادمجان = 5 عدد متوسط- گوجه فرنگی تازه = 2 عدد- سیر = یک بوته- تخم مرغ = 3 عدد- روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازمطرز تهیهدر ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما…

هنررقیه بازدید : 77 پنجشنبه 15 خرداد 1399 نظرات ()

https://rozup.ir/view/3153144/Mirza-Ghasemi-.jpg

تاریخچه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد

ما در بخش آشپزخانه نمناک 2 دستور پخت از میرزا قاسمی برای شما آماده نمودیم که آنها در ادامه مطلب می خوانید

میرزا قاسمی

 
طرز تهیه میرزا قاسمی - دستور پخت اول

مواد لازم

- بادمجان = 5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی تازه = 2 عدد
- سیر = یک بوته
- تخم مرغ = 3 عدد
- روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم
طرز تهیه

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
 

میرزا قاسمی
طرز تهیه میرزا قاسمی - دستور پخت دوم

مواد لازم

- بادمجان شرین و قلمی = 4 عدد
- سیر تازه = 1 بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
- گوجه فرنگی تازه و رنده شده = 5 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی = 1/2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل = به میزان لازم
- لیمو ترش = 1 عددد
- تخم مرغ = 4 عدد
- زرد چوبه = 1 قاشق چای خوری پر
طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.
بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .
بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.
میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی

    میرزا قاسمی جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
    میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نمناک

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

https://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟