درست کردن پنیر کبابی
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

درست کردن پنیر کبابی,طرز تهیه پنیر کبابی,

هنررقیه بازدید : 13 شنبه 10 خرداد 1399 نظرات ()

http://rozup.ir/view/3150593/%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%20%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C.jpg

 طرز تهیه پنیر کبابی





 
پخت پنیر کبابی, درست کردن پنیر کبابی

طرز تهیه ی پنیر کبابی
شاید برای شما که یکی از طرفداران پنیر کبابی سوخاری هستید، جالب باشد که پنیر کبابی را برای اولین بار قبرسی ها با نام هالومی پختند. پنیر کبابی آنها، از ترکیبی از شیر گوسفند و بز تولید شده بود. از آن زمان تا امروز، تولیدکنندگان محصولات لبنی در کشورهای مختلف، بسته به ذائقه و الگوی مصرف خریداران محصولاتشان، تغییرات کوچکی را در ترکیب این نوع از پنیر ایجاد کرده اند.

پنیر کبابی، چه با شیر گاو تولید شود و چه از ترکیب شیر چند حیوان ساخته شود، نقطه ذوب بالایی دارد و همین ویژگی کافی است تا امکان سرخ یا سوخاری کردن آن برای دوستدارانش فراهم شود. این پنیر روی حرارت بافت خود را حفظ می کند، می تواند در ترکیب غذاهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد یا اینکه سوخاری شود و به عنوان یک عصرانه کامل، میل شود.

 

طرز تهیه پنیر کبابی در خانه

مواد لازم برای پنیر کبابی :
 شیر     1/5 لیتر
نمک      1/5-2 قاشق چایخوری
 آبلیموی تازه     3-4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پنیر کبابی :

ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، اگر شیر فله ای خریدید بعد از اینکه 20 دقیقه جوشید نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آن حل شود. حرارت را ملایم کنید و آبلیمو را کم کم به شیر اضافه کنید تا شیر بریده شود و دلمه شود.

 

قابلمه را به مدت 3-4 دقیقه از روی حرارت بردارید.

پارچه توری تمیزی را نم دار کنید و آن را درون یک آبکش پهن کنید، سپس آبکش را روی یک کاسه قرار بدهید.

 

شیر دلمه شده را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب آن خارج شود. پس از اینکه آب پنیر خارج شد، پارچه را دور تا دور پنیر بپیچید، آن را بین دو تخته‌ی تمیز قرار داده و فشار دهید تا اگر آبی در آن باقیمانده است خارج شود.

 

درون ظرف درداری را با یک دستمال کاغذی حوله‌ای بپوشانید، پنیر را از پارچه خارج کرده و در ظرف بریزید. سپس آن را با پشت قاشق فشار دهید تا در ظرف فشرده شده و ضخامت آن به 1/5 سانتی متر برسد.

 

درب ظرف را بسته و حدود 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

با این روش شما 200 گرم پنیر کبابی تهیه کرده اید که می توانید آن را با ادویه جات مورد نظر طعم دار کنید، سپس به صورت مربعی برش بزنید و سرخ کنید.

پنیر کبابی سرخ شده را همراه با نان تست و انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی و کاهو به عنوان میان وعده ای مغذی نوش جان کنید.

 
پخت پنیر کبابی, درست کردن پنیر کبابی

درست کردن پنیر کبابی سوخاری

 

پنیر کبابی را می توانید همراه با نوعی سس بی نظیر مورد استفاده قرار دهید. برای این کار:

پنیر را به قطعات مستطیلی برش بزنید و بعد به سیخ بکشید.

پنیر‌ها را به مدت 4 دقیقه بر روی گریل یا تابه با حرارت متوسط زیر و رو کنید تا سرخ شوند. 1/4 پیمانه عسل را بر روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا روان شود، سپس آب یک عدد لیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

پنیر‌های کبابی را در ظرف سرو بچینید و مخلوط عسل و آبلیمو را روی آن بریزید.

یک قاشق چایخوری پودر پاپریکای دودی و یک قاشق چایخوری پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و روی پنیر کبابی بپاشید.

پنیر کبابی را همراه با سبزیجات پخته به عنوان پیش غذا سرو کنید.

 

پنیر کبابی از جمله پنیر‌های فاقد دوره رسیدگی است که برای آماده کردن آن باید درجه حرارت بالا و زمان پخت کوتاهی در نظر گرفت تا بافت آن آسیب نبیند. این پنیر را می توان همراه با گوشت و مرغ به سیخ کشید و به صورت کبابی درست کنید. همچنین گریل شده‌ی آن در کنار بشقاب سبزیجات طعمی بی نظیر دارد و می تواند به عنوان یک اردور مجلسی خوشمزه سرو شود.

 

طرز تهیه پنیر سوخاری :

 
طرز تهیه پنیر سوخاری, درست کردن پنیر سوخاری

طرز تهیه پنیر سوخاری

 

مواد لازم برای تهیه پنیر کبابی سوخاری :
تخم مرغ      2 عدد
پنیر کبابی     200 گرم
پودر سوخاری     100 گرم
روغن مایع سرخ کردنی     به مقدار لازم

 

طرز تهیه پنیر کبابی سوخاری :

برای تهیه ی پنیر کبابی سوخاری، پنیر را از داخل یخچال بیرون بگذارید. تا پنیرها نرم شوند، آن ها را در اندازه های دلخواه برش دهید.

 

در یک ظرفی تخم مرغ ها را هم بزنید و هر قطعه پنیر را ابتدا در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلطانید. می توانید این کار را یک بار دیگر هم تکرار کنید تا لایه ضخیم تری از پودر سوخاری روی پنیرتان را بپوشاند.

 

بعد از آن پنیرها را در روغن داغ شده بیندازید و سرخ کنید.

 

هر طرف پنیر بعد از حدود دو دقیقه رنگ خواهد گرفت و بعد از طلایی شدن اطراف آن، پنیرهای کبابی سوخاری را از روغن خارج کنید و سرو کنید.

 

برای طعم دار کردن پنیر کبابی، نیازی به اضافه کردن نمک ندارید و در صورت تمایل، می توانید آن را با سس دلخواه تان سرو کنید.

 بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی