آخرین مطالب

خوراک مرغ باسس مخصوص

خوراک مرغ باسس مخصوص

https://rozup.ir/view/3149792/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%20%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg

خوراک مرغ با سس مخصوص
این خوراک نوعی غذای ساده دونفره خامه‌ای و پرکالری است که با گوشت مرغ درست ani و به تنهایی یا همراه با نان یا انواع پاستا ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان     1 عدد
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه     1/2 قاشق چای‌خوری از هر کدام
پودر پیاز     1 قاشق چای‌خوری
قارچ     200 گرم
پنیر پارمزان     1/4 پیمانه
آب مرغ     1 پیمانه
خامه صبحانه     1/3 پیمانه
سیر له شده     1/2 قاشق چای‌خوری
آرد سفید     1/2 قاشق غذاخوری
کره     2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون     4 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده برای تزیین     2 قاشق غذاخوری

 
روش تهیه

    سینه مرغ را از طول برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید.
    نمک، فلفل، ۲ قاشق غذاخوری روغن، پودر سیر و پودر پیاز در ظرفی بریزید و تکه‌های مرغ را با آن آغشته کنید، سپس با بیفتک بکوبید تا نازک شوند و ضخامت آن‌ها به یک سانتیمتر برسد.
    دو طرف تکه‌های مرغ را در روغن زیتون، روی حرارت ملایم در تابه نچسب (یا بر روی گریل) سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آمده و مغزپخت شوند، سپس از تابه خارج کنید.
    قارچ‌ها را خرد کرده و در روغن باقیمانده در تابه بریزید تا نرم شده و آب آن‌ها کشیده شود.
    قارچ‌ها را از تابه خارج کرده، کره و سیر را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
    آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا با سیر و کره مخلوط شود.
    در انتها آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و مواد را سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
    خامه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سسی یکنواخت حاصل شود.
    حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شده و قوام آید.
    در انتها مرغ سرخ شده و قارچ را به سس اضافه کنید و پس از چند دقیقه، حرارت را خاموش کنید.
    خوراک مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری تزیین کنید.

نکته: می‌توانید این خوراک را همراه با خیارشور در نان باگت ریخته و به عنوان غذای بیرون بر استفاده کنید.

ستاره

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]