آخرین مطالب

دمی بلغور جو

دمی بلغور جو

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

 

دمی بلغور جو

دمی بلغور جو یکی از غذا‌های محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می‌شود.

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • بلغور جو: ۲۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود: جمعاً ۱۵۰ گرم
  • آب: ۱ لیتر
  • عدس: ۷۰ گرم
  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): ۳۰۰ گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • نعنا: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • ماست چکیده: برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه:

۱. بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به ان بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

۲. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

۳. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

۴. حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

برترین ها

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]