close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه کماج همدان
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه کماج همدان ، نان سنتی و خوشمزه همدان   مواد لازم برای تهیه خمیر : ۷۵۰ گرم آرد ۳۰۰ میلی لیتر آب ۳ عدد تخم مرغ کامل ۱۰۰ گرم روغن مایع ۲۰ گرم خمیر مایه فوری ۱۸۰ گرم شکر یک چهارم قاشق چایخوری نمک مواد داخل خمیرکماج همدان : ۳ قاشق سوپخوری گردوی ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری شکر ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱۵ گرم کره شکلات میله ای ضد حرارت در صورت تمایل مواد برای رومال کماج همدان: ۱ زرده تخم مرغ یک قاشق چایخوری شیر کنجد به میزان لازم طرز تهیه کماج همدان: اول آرد ، شکر، نمک و خمیر مایه فوری رو…

هنررقیه بازدید : 21 جمعه 24 آبان 1398 نظرات ()

طرز تهیه کماج همدان ، نان سنتی و خوشمزه همدان

طرز تهیه کماج همدان ، نان سنتی و خوشمزه همدان

 

مواد لازم برای تهیه خمیر :

۷۵۰ گرم آرد

۳۰۰ میلی لیتر آب

۳ عدد تخم مرغ کامل

۱۰۰ گرم روغن مایع

۲۰ گرم خمیر مایه فوری

۱۸۰ گرم شکر

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کماج همدان ، نان سنتی و خوشمزه همدان

مواد داخل خمیرکماج همدان :

۳ قاشق سوپخوری گردوی ریز خرد شده

۲ قاشق سوپخوری شکر

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱۵ گرم کره

شکلات میله ای ضد حرارت در صورت تمایل

مواد برای رومال کماج همدان:

۱ زرده تخم مرغ

یک قاشق چایخوری شیر

کنجد به میزان لازم

طرز تهیه کماج همدان:

طرز تهیه کماج همدان ، نان سنتی و خوشمزه همدان

اول آرد ، شکر، نمک و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط کنید و تو یه ظرف دیگه روغن مایع و تخم مرغ و آب رو مخلوط کنید .

وسط آرد و گود کنید و مایعات و بهش اضافه کنید . با قاشق مخلوط کنید و بعد شروع کنید به ورز دادن خمیر . حواستون باشه که اگه خمیر چسبنده بود با ورز دادن از این حالت خارجش کنید و زیاد آرد اضافه نکنید .

بعد خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بذارید و بعد از پوشوندن روی ظرف تو یه جای گرم یکساعت و نیم استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه .

حالا گردوی ریز خرد شده و شکر و کره و دارچین و با هم مخلوط کنید و کنار بذارید تا به موقع برای داخل خمیر ازشون استفاده کنیم. وقتی زمان استراحت خمیر تموم شد به آرامی مشتتون و داخل خمیر فرو ببرید تا هوای داخل خمیر خارج بشه . یکمی اونو ورز بدید و بعد به شکلهای مختلف دربیارید

میتونید داخل چند تا از تکه های خمیر از مواد گردویی استفاده کنید و داخل چند تا شکلات میله ای بذارید .

آشنایی با 10 تا از بهترین غذاهای محلی بوشهر

بعد از آماده کردن خمیر، اونارو داخل سینی چرب شده بچینید و باز نیم ساعت استراحت بدید تا حجمش باز بیشتر بشه. بعد با مخلوط زرده و شیر روی خمیر رو برس بکشید و کنجد بپاشید .

طرز تهیه کماج همدان ، نان سنتی و خوشمزه همدان

خمیر رو بمدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه بفرستید . وبعد از پختن وخنک شدن به دلخواه برش بدید .

میتونید برای خوشمزه تر شدن کماج به جای آب از شیر میتونید استفاده کنید .

jazebeha.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی