close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار مجموعه: انواع غذاها   طرز درست کردن سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار   در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از آن ها را در سوپ استفاده می کنیم و مقداری را در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از آن استفاده می کنیم.   مواد لازم برای سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار :  روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری  موسیر  ۲ عدد بزرگ سیر  ۳ حبه  کلم بروکلی   ۹۰۰ گرم سیب زمینی کوچک ۳ عدد نمک به میزان لازم فلفل…

هنررقیه بازدید : 75 دوشنبه 13 خرداد 1398 نظرات ()
طرز پخت سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار,طرز درست کردن سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار



 

طرز پخت سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار,طرز درست کردن سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

طرز درست کردن سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

 

در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از آن ها را در سوپ استفاده می کنیم و مقداری را در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از آن استفاده می کنیم.

 

مواد لازم برای سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار :

 روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری
 موسیر  ۲ عدد بزرگ
سیر  ۳ حبه 
کلم بروکلی   ۹۰۰ گرم
سیب زمینی کوچک ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر چدار ۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نان تست ۴ برش

 

آماده کردن مواد برای تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار:

1- به روغن زیتون اضافی نیاز دارید.

2- موسیر ها را نصف و بعد ورقه ورقه کنید.

3- سیرها را ریز خرد کنید.

 

4- ساقه های بروکلی را جدا و خرد کنید. گلچه های بروکلی را هم به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.

5- سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید.

6- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار :

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

در قابلمه ای کوچک، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر، نیمی از سیر، ساقه های بروکلی، سیب زمینی و نوک انگشت نمک را به آن ها اضافه کنید. مواد را برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.

 

۵ پیمانه آب به همراه قدری نمک به مواد اضافه کنید. بگذارید تا آب بجوشد، حرارت را کم کنید و مواد را برای ۱۰ دقیقه بپزید.

۳ پیمانه گلچه های بروکلی را اضافه کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تا نرم شوند، بپزید.

سوپ را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود، سپس آن را به همراه ۱ پیمانه پنیر در مخلوط کن بزنید. نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید.

 

پنیر و سیر باقیمانده را با هم ترکیب کنید. نان ها را در یک سمتی سینی فر و بقیه گلچه های بروکلی را در سمت دیگر سینی فر بریزید. روی آن ها روغن زیتون بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. ترکیب پنیر را روی نان ها پخش کنید و برای ۱۵ دقیقه در فر بگذارید. در میان پخت، گلچه های بروکلی را هم بزنید.

 

سوپ را با تکه های نان و گلچه های کلم بروکلی برشته شده و کمی رنده پوست لیمو میل کنید.

 

منبع :بیتوته ashpazbashy.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی