close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی مجموعه:کیک و شیرینی   طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی   بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.   مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:  آرد  1.5 لیوان ماست  2 قاشق غذاخوری  آب گرم  1 لیوان  دارچین  1 قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری   مواد لازم برای تهیه شربت بامیه: شکر   1.5 لیوان آب  1.5 لیوان  لیمو  1 برش یا 1 قاشق غذاخوری …

هنررقیه بازدید : 35 پنجشنبه 09 خرداد 1398 نظرات ()
درست کردن بامیه دارچینی,روش درست کردن بامیه دارچینی ترکی

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی



 

درست کردن بامیه دارچینی,روش درست کردن بامیه دارچینی ترکی

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی

 

بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.

 

مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:

 آرد  1.5 لیوان
ماست  2 قاشق غذاخوری 
آب گرم  1 لیوان 
دارچین  1 قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه:

شکر   1.5 لیوان
آب  1.5 لیوان 
لیمو  1 برش یا 1 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه شربت بامیه :

برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک شود.

 

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی :

برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. غلظت خمیر مشخص است و مثل بامیه های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه ی کیک می ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت شود.

 

نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابه ای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ شود، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید.

 

و اجازه بدهید بامیه ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا 30-40 ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه ها شود و بعد از شربت خارج کنید.

 

نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی:

می توانید به جای قیف از کیسه های قیف یکبار مصرف استفاده کنید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری های قیف ساده یا بدون سری استفاده کنید.

بیتوته

 

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی