close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه دسر عربی با پتی بور
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

مجموعه:دسر ترشی و سالاد طرز تهیه دسر عربی با پتی بور   آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت مواد اولیه : برای 8 نفر پودر ژلاتین 2 ق غ بیسکوییت پتی بور 1 بسته شکر 3 ق غ پودر کرم کارامل 1 بسته خامه صبحانه 200 گرم شیر 2 پیمانه پودر کاکائو 1 ق چ وانیل 1/8 ق چ طرز تهیه: مرحله اول: پودر کرم کارامل آماده را با شیر و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودر و شکر کاملا در شیر حل شود. (اضافه کردن شکر اجباری نیست.) مرحله دوم: پودر ژلاتین را با 1/4 پیمانه آب یا…

هنررقیه بازدید : 45 سه شنبه 07 خرداد 1398 نظرات ()
دسر عربی با پتی بور

مجموعه:دسر ترشی و سالاد

طرز تهیه دسر عربی با پتی بور

 

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت

مواد اولیه :

برای 8 نفر
پودر ژلاتین 2 ق غ
بیسکوییت پتی بور 1 بسته
شکر 3 ق غ
پودر کرم کارامل 1 بسته
خامه صبحانه 200 گرم
شیر 2 پیمانه
پودر کاکائو 1 ق چ
وانیل 1/8 ق چ

طرز تهیه:


دسر عربی با پتی بور

مرحله اول:


پودر کرم کارامل آماده را با شیر و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودر و شکر کاملا در شیر حل شود. (اضافه کردن شکر اجباری نیست.)

مرحله دوم:


پودر ژلاتین را با 1/4 پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط کنید و روی کتری قرار دهید تا پودر کاملا حل شود.

مرحله سوم:


در این مرحله بیسکوییت را به شیر اضافه کنید و شیر را از روی حرارت بردارید و بعد از برداشتن از روی حرارت، وانیل را هم اضافه کنید. کمی که بیسکویت پتی بور نرم شد مایه را با گوشت کوب برقی یا به وسیله میکسر مخلوط کنید . (اگر مواد را برای میکس کردن در میکسر می ریزید، اجازه دهید مایه کمی از حرارت بیافتد بعد میکس کنید تا احیانا ظرف میکسر نشکند.)

مرحله چهارم:


خامه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید بعد کمی میکس کنید تا یکدست شود.

مرحله ششم:


ژلاتین حل شده به روش بن ماری را به مایه دسر عربی اضافه و مخلوط کنید.
دسر عربی با پتی بور

مرحله هفتم:


زمانی که مایه دسر عربی هنوز گرم است در قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و به مدت 5 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. دسر را پس از خارج کردن از قالب با مواد مختلف می توان تزیین کرد.

نکات کلیدی تهیه دسر عربی با پتی بور:


-در این دسر هم مانند بیشتر دسر های کرمی می توانید انواع طعم دهنده را اضافه کنید مانند: دارچین، نسکافه، قهوه و …
-برای خارج کردن دسر عربی از قالب مانند هر دسر ژلاتینی دیگر کمی حوصله به خرج دهید و عجله نکنید. پس اینکه مطمئن شدید دسر به خوبی گرفته است، دور آن را با چاقویی نوک تیز و باریک از دیواره جدا کنید و در ظرفی بزرگتر کمی آب ولرم بریزید، قالب را یک یا دو دقیقه در آب ولرم قرار دهید. ظرفی را که می خواهید دسر عربی را در آن برگردانید کمی خیس کنید ولی آب اضافه را بگیرید و بعد دسر را در آن ظرف برگردانید.(خیس کردن ظرف مانع از چسبیدن دسر به ظرف می شود و به راحتی می توانید آن را در ظرف جابجا کنید.
-در دسر های ژلاتینی به جای پودر ژلاتین از ورق ژلاتین هم می توان استفاده کرد. هر ورق ژلاتین معادل 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است. باید ورق ژلاتین را در مقداری آب سرد به مدت پنج دقیقه خیس کنید و پس از خیس خوردن آن را داخل مایه دسر گرم بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.(ویژگی ورق ژلاتین این است که دسر را براق تر و جذاب تر می کند.)
-دسر عربی مجلسی را به صورت تکنفره یا لیوانی هم سرو می شود.
-وانیل زیاد نباید حرارت ببیند، پس زمانی آن را به مایه داغ اضافه کنید که از روی حرارت برداشته اید.
سوران
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی