
مجموعه:کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی نان چایی
مواد اولیه :
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری |
زرده تخم مرغ 2 عدد |
آرد شیرینی پزی 375 گرم |
ماست (نباید ترش باشد) 50 گرم |
روغن جامد یا کره (کره باید در دمای محیط نرم شده باشد) 180 گرم |
هل ساییده 1 قاشق سوپ خوری |
پودر قند 120 گرم |
مواد رویه :
تخم مرغ ![]() |
زعفران دم کرده 1قاشق چای خوری |
ماست 1 قاشق غذاخوری |
کنجد 50 گرم |
آرد 1 قاشق چای خوری |

ابتدا روغن یا کره را در ظرف ریخته و پودر قند را اضافه می کنیم و کمی با هم زن می زنیم تا کرم رنگ شود .بعد زرده ها را اضافه می کنیم و باهم زن میزنیم .آرد و مواد خشک را اضافه می کنیم (آرد+بکینگ پودر+ هل ساییده شده) و بعد ماست را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم .3 تا 4 ساعت در یخچال استراحت می دهیم و بعد آن را به ضخامت نیم سانت باز کرده و به شکل های دلخواه قالب می زنیم سپس از مواد رویه با قلمو روی شیرینی ها می مالیم و در فر 175 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار می دهیم
همه مواد رویه را باهم مخلوط کرده و به عنوان رومال شیرینی استفاده می کنیم و در فر قرار می دهیم این شیرینی طعم بسیار خوبی دارد