close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه شیرینی بهشتی
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه شیرینی بهشتی

هنررقیه بازدید : 307 پنجشنبه 02 اسفند 1397 نظرات ()

 شیرینی بهشتی

مجموعه:کیک و شیرینی

شیرینی بهشتی در همه ی شیرینی فروشی ها پیدا میشه ولی چون با روغن قنادی درست میشه طعمش به خوبیه شیرینی خونگی نمیشه تفاوتش هم برای اون طعم و عطر خوب کره ست، بافت این شیرینی کاملا پودریه و بهش که دست میزنی میچسبه به انگشت و وسطش کمی ترد و کرانچیه ، خلاصه که عاشقش میشین .

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی

آرد یک لیوان یا ۱۳۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
کره صد گرم
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
پودر هل
پودر وانیل

طرز تهیه:
اول همه باید بگم که برای این شیرینی باید از روغن صاف قنادی استفاده بشه ولی میدونید که این روغن طعم جالبی نداره ومضر هم هست ولی میشه کره رو جایگزین این روغن کرد به شرطی که یه سری مراحل روی کره انجام بدین
کره رو در ظرفی گذاشته روی حرارت کم قرار بدین تا آب بشه مواظب باشید چون کره زود میسوزه ،وقتی آب شد شروع می‌کنه جوش ریز میزنه بذارید سی ثانیه بجوشه و همش بزنید و بعد زیرشو خاموش کنید روش کفهایی جمع میشه که با قاشق بگیرید بعد که خنک شد بذارید یخچال تا سفت بشه ،سپس در دمای محیط قرار بدین تا کمی نرم بشه، دوغ کره ک زیرش جمع شده جدا کنید تا با کره مخلوط نشه ، بهتره موقعی که کره سرده از دوغش جدا کنید چون راحتتر جدا میشه.
حالا کره نرم شده و پودر قند و هل و وانیل را هفت دقیقه با همزن برقی بزنید بعد روغن مایع را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر بزنید بعد آرد را کم کم اضافه کنیدو بزنید، آخرین قسمت آرد رو که اضافه میکنید دیگه با هم زن نمیشه همش زد، خمیر مثل خورده شن میشه و به اطراف پخش میشه، با قاشق کمی خمیر را مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید و در دست گلوله های اندازه ی گردوی ریز درست کنید بعد پخت پف میکنه،اگر دیدید خمیر خوب جمع نمیشه یک قاشق ارد بهش اضافه کنید ،بیشترنزنید چون شیرینی سفت میشه
میتونید خمیر رو نصف کنید و به یک قسمتش چند قطره زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید تا رنگش زرد بشه ، بهتره زعفران رو با گلاب دم کنید چون طعم خیلی خوبی به شیرینی میده
خمیر رو با فاصله در سینی فر بچینید و روش نقوشی بزنید وتخم خرفه بپاشید و در دمای صدو هشتاد درجه به مدت فقط ده دقیقه بپزید در توستر با دمای ۲۵۰درجه،

فر از یک ربع قبل روشن باشه، .

هنر بانو
@shur_o_shirin

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی