close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک انار در شب یلدا
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه کیک انار در شب یلدا،

هنررقیه بازدید : 71 پنجشنبه 22 آذر 1397 نظرات ()

طرز تهیه کیک انار در شب یلدا

طرز تهیه کیک انار در شب یلدا

طرز تهیه کیک انار شب یلدا را که یکی از خوراکی‌های خوشمزه است، اینجا بخوانید.

به گزارش خبرنگار  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یلدا و جشن‌هایی که در این شب برگزار می‌شود، یک سنت باستانی است. مردم روزگاران دور و گذشته که کشاورزی بنیان زندگی آنان را تشکیل می‌داد و در طول سال با سپری شدن فصل‌ها و تضادهای طبیعی خوی داشتند، بر اثر تجربه و گذشت زمان توانستند کارها و فعالیت‌های خود را با گردش خورشید و تغییر فصول و بلندی و کوتاهی روز و شب و جهت و حرکت و قرار ستارگان تنظیم کنند.

 

طرز تهیه کیک انار در شب یلدا

آنان ملاحظه می‌کردند که در بعضی ایام و فصول روزها بسیار بلند می‌شود و در نتیجه در آن روزها، از روشنی و نور خورشید بیشتر می‌توانستند، استفاده کنند. این اعتقاد پدید آمد که نور و روشنایی و تابش خورشید نماد نیک و موافق بوده و با تاریکی و ظلمت شب در نبرد و کشمکش‌اند.

یکی از دسرهای خوشمزه شب یلدا، کیک انار است. در ادامه طرز تهیه کیک انار شب یلدا را بخوانید؛

طرز تهیه کیک انار شب یلدا

مواد لازم:

آرد کیک: 1 پیمانه

تخم مرغ درشت:2 عدد

شکر:سه چهارم پیمانه

آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه

وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

پودر قند یا خامه جهت تزئین

 

طرز تهیه کیک انار در شب یلدا

طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را چندبار با هم الک کنید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند.

بعد یک چهارم شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگر و هم بزنید و در پایان یک چهارم آخر را اضافه کنید(یعنی شکر به تدریج اضافه شود).

آنقدر هم بزنید تا نرم و روان شود.

به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید.

کف و دیواره‌های یک قالب 20-١٨سانتی (قالب باید کوچک باشد) کاغذ روغنی گذاشته شود و مایه را در آن بریزید.

قالب را در فری که از قبل گذاشتید گرم شود، در طبقه وسط با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک قهوه‌ای شود.

با استفاده از یک خلال امتحان کنیدکه کیکتان پخته است یا نه.

بعد آن را از قالب در بیاورید و بگذارید خنک شود.

میتوانید با استفاده از پودر قند و دانه‌های انار آن را تزئین کنید و یا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانه‌های انار تزئینش کنید.

roozame.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز-شهرک میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی