close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه دستور پخت توپ ماهی سرخ شده

طرز تهیه دستور پخت توپ ماهی سرخ شده

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پنیر خامه ای ۳۴۱ گرم
فیله ماهی (چرخ شده) ۱عدد
سس تند ۲ قاشق چایخوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق چایخوری
پیاز چه (خرد شده) ۲ ساقه
سیر (رنده شده) به میزان دلخواه
گردو،جعفری (خرد شده) به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
 
دستور پخت توپ ماهی سرخ شده

طرز تهیه:
ماهی بدون تیغ را چرخ کرده ، پنیر خامه ای ،نمک ،فلفل ، پیاز چه ،سس تند ،زرد چوبه ، گردو، جعفری را خوب با هم ترکیب کنید. به میزان لازم روغن در تابه بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود.
از ترکیب به میزان دلخواه برداشته و در دست گرد کنید و بعد توی تابه قرار داده و اطراف آن را خوب سرخ و طلایی کنید. بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی گذاشته و روغن را بگیرید ، سپس با سالاد و سبزیجات دلخواه آن را سرو کنید.
سوران
هفت دریا

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: