close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه باقلاقاتق گیلان

 

مواد لازم:


۲۵۰ گرم :لوبیای مخصوص باقلاقاتق
۲۰۰ گرم :کره
یک بوته سیر
۴-۳ عدد تخم مرغ
شوید تازه : ۱۰۰ گرم

شوید خشک :یک قاشق چایخوری
زرد چوبه :به مقدار لازم
نمک و فلفل:به مقدار لازم


طرز تهیه باقلا قاتق:


ابتدا باید توجه داشته باشیم به این موضوع که چون لوبیا باقلا قاتق به راحتی پخته نم شود و به علت سخت بودن جنس ان ابتدا لوبیا را از قبل خیس می کنیم (حداقل بین ۱۲ الی ۲۴ قبل از پخت) و پس از خیس کردن لوبیا پوست لوبیا های خیس کرده را جدا می کنیم.سیر را خرد کرده (البته قبل از خرد کردن حتما پوست ان گرفته و تمیز شود)و سپس با کره ای که تهیه کردیم خوب مخلوط می کنیم.پس از ان باقلای پوست کنده را به کره و سیر اضافه می کنیم و خوب با انها مخلوط می کنیم تا حسابی جا بی افته و زرد چوبه و شوید خشک را اضافه کرده و حسابی مخلوط میکنیم تا زمانی که جا بی افته.
در مرحله بعدی به ان اب اضافه می کنیم و مقدار اب ما حتما باید طوری باشد که کل مواد تهیه شده رو پوشش دهد و حدالامکان ۱ الی ۲ سانتی متری اب از مواد بالاتر باشد.و در نهایت رو اجاق گذاشته تا پخته شود.(البته نباید بیش از حد بپزد و باعث له شدگی شود)و نمک و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ های تهیه شده را به ان اضافه می کنیم و ان را روی یک ظرف می کشیم و یک عدد تخم مرغ را پخته(به صورت نیمرو پخته شود)و در وسط ظرف می گذاریم  حال غذای ما اماده ااست  می توانید نوش جان کنید.


نکته۱:این غذا جز غذاهای معروف شمال کشور ایران به حساب می اید.
نکته۲:در نگاه اول به نظر می رسد که عدم استفاده از گوشت در این غذا میتواند باعث کاهش میزان انرژی و کالری غذا شود ولی استفاده از تخم مرغ در این غذا این فرضیه را از بین برده است.
نکته۳:این غذا طبق تحقیق ها در بر دارنده ۲۷۲۸ کالری انرژی می باشد.


برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: