close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب ترش

مواد لازم: 

  • گوشت راسته گوسفند یا گوساله………………………..۳۵۰ گرم
  • گردوی آسیاب شده ………………………………………۵۰ گرم
  • رب انار………………………………………………………۱-۲ قاشق غذاخوری ( بسته به غلظت رب)
  • نمک و فلفل ………………………………………………..به مقدار لازم
  • پیاز…………………………………………………………..۱ عدد بزرگ
  • چوچاق (سبزی محلی مخصوص شمال ایران)……………..۱ قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و مجددا در یخچال میگذاریم تا چند ساعت دیگر بماند تا طعم مواد کاملا به خرد گوشت برود و به سیخ میکشیم

باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد.

نکات:

  • در صورت تمایل میتوانید یکی دو حبه سیر رنده شده هم به مواد بیفزایید.
  • این کباب را به همراه کته سرو کنید.
  • اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود.
  • بهتر است در کنار کباب ، گوجه های کبابی هم تهیه کنید.
  • اگر رب انار ندارید میتوانید از دو قاشق انار ترش ساییده و یا نصف پیمانه آب انار ترش استفاده کنید.
  • در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید.
  • میتوانید این کباب را در کباب پز یا قابلمه هم تهیه کنید. بدین منظور گوشت ها را در ظرف مورد نظر بریزید . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد .
  • منبع:هفت گنج
  • هنررقیه

 www.artro.ir

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: