close
تبلیغات در اینترنت
روش‌های کشدار شدن حلیم
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

روش‌های کشدار شدن حلیم

هنررقیه بازدید : 91 شنبه 05 آبان 1397 نظرات ()

روش‌های کشدار شدن حلیم

کشدار شدن حلیم، فوت و فن خاصی دارد که آشپزهای حرفه ای به کار می‌بندند. حلیم در انواع مختلفی چون حلیم گندم، حلیم شیر و حلیم بادمجان تهیه می‌شود. نوع گوشت، نحوه له کردن گوشت و نوع حلیم تاثیر زیادی در کشدار کردن حلیم دارد.

بهترین روش‌های کشدار شدن حلیم چیست؟

 

روش‌های کشدار شدن حلیم1هنررقیه |آشپزی – برای کشدار شدن حلیم خانگی مثل حلیم بیرون چه باید کرد؟ یکی از ویژگی‌های یک حلیم با کیفیت، کشدار بودن آن است. این قضیه برای همه انواع حلیم صادق است. در ادامه با اصول کشدار کردن حلیم آشنا می‌شوید.
 

روش‌های کشدار شدن حلیم

 


راز کشدار شدن حلیم خانگی

کشدار شدن حلیم به عواملی بستگی دارد؛ برخی از این عوامل به مواد اولیه و برخی به روش تهیه مربوط می شود. این عوامل عبارتند از:
  • کشدار شدن حلیم خانگی تا حد زیادی به نوع گوشت مورد استفاده در آن بستگی دارد. بهترین گوشت برای پخت حلیم، گوشت قرمز با استخوان است. گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی مناسب‌ترین گوشت برای طبخ حلیم است و دنده از این جهت ارجحیت دارد که پس از پختن و کوبیده شدن، کش می‌آید؛ بنابراین گوشت حلیم را نباید خرد کرد تا رشته‌های آن کوتاه نشود و پس از کوبیدن، بیشتر کش آید.
  • یکی دیگر از عواملی که باعث کشدار شدن حلیم می‌شود، نحوه له کردن گوشت آن است. به هیچ وجه نباید از روش چرخ کردن یا میکس کردن در غذاساز برای له کردن گوشت حلیم استفاده کرد. گوشت مورد استفاده برای حلیم را پس از پختن باید از استخوان جدا کرده و سپس با گوشت کوب بکوبید تا مانند کلافه‌ی به هم پیچیده‌ای شود که جدا کردن آن از هم، به راحتی امکان پذیر نباشد.
  • در مورد حلیم گندم، باید گندم پخته و کاملا له شده را میکس کنید و از صافی درشت عبور دهید تا پوسته آن گرفته شود. سپس گندم صاف شده را کم کم به گوشت کوبیده اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا گوشت از هم باز شده و با گندم کاملا یکدست شود.
  • برای کشدار شدن حلیم بادمجان، نیز گوشت را پس از پختن بکوبید. برنج، لوبیا، عدس، بادمجان یا هر نوع ماده غذایی دیگری که در پخت آن استفاده کرده اید را نیز جداگانه بکوبید. سپس کم کم به گوشت کوبیده اضافه کنید و به کوبیدن ادامه دهید تا گوشت از هم باز شده و با سایر مواد کاملا یکدست شود. همچنین بادمجان را به صورت حلقه‌ای برش نزنید، برش زدن بادمجان به صورت طولی باعث کشدار شدن حلیم بادمجان می‌شود. افزایش مقدار بادمجان نیز در کش آمدن حلیم بادمجان موثر است.
  • به طور کلی مهم‌ترین عاملی که باعث کشدار شدن حلیم می‌شود، کوبیدن مواد حلیم با گوشت کوب است. هرچه مواد بیشتر کوبیده شوند بیشتر کش می‌آیند.
  • برای کشدار شدن حلیم، نسبت گوشت به سایر مواد را ۱ به ۲ در نظر بگیرید. مثلا برای تهیه حلیم گندم، به ازای ۱ کیلوگرم گندم، ۵۰۰ گرم گوشت استفاده کنید. اگر مقدار گوشت نسبت به سایر مواد خیلی کم باشد، حلیم کشدار و باکیفیتی حاصل نمی‌شود.


 روش‌های کشدار شدن حلیم2

حلیم، عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد که بسیاری از افراد از خوردن آن لذت می‌برند و دوست دارند این غذا را در سفره خود داشته باشند. اگرچه حلیم را می‌توان با مواد اولیه ساده‌ای درست کرد، ولی پختن آن بسیار زمان بر و طاقت فرساست؛ بنابراین برای طبخ حلیم باکیفیت و مرغوب باید صبر و حوصله به خرج داد، شاید دلیل انتخاب چنین نامی برای این غذا همین باشد.

 

منبع:ستاره

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز-شهرک میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی