آخرین مطالب

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان

https://rozup.ir/view/2680038/torshi%20labo.jpg

طرز تهیه ترشی لبو مخصوص زمستان


مواد اولیه :

چغندر 4 عدد
سرکه سفید ۱/۲ لیتر

چغندر ها را در قابلمه با 4 لیوان آب بپزید .
در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود.
2 الی 3 ساعت طول می کشد.
پس از سرد شدن،لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید.
لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود،سرکه بریزید.
پس از یک هفته ترشی شما آماده است.
آن را در جای خنک نگهداری کنید.

منبع: سوران

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]