طرز تهیه ترشی لیته انبه
ترشی لیته انبه
مواد لازم
• دو عدد انبه درشت
• یک بسته تمر هندی
• یک پیمانه سرکه
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز دارچین
• دو قاشق مرباخوری سیاه دانه
• دو قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاب شده
• نمک
طرز تهیه
۱٫ ابتدا انبهها را شسته و هسته آنها را جدا میکنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد میکنیم.
۲٫ سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوطکن میریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاهدانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه میریزیم.
۳٫ در شیشه را محکم بسته و درون یخچال میگذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم میشود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.
rikhtopash.com