آخرین مطالب

طرز تهیه ترشی لیته انبه

طرز تهیه ترشی لیته انبه

https://rozup.ir/view/2673626/%D8%B7%D8%B1%D8%B2%20%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C%20%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87%20%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.jpg

طرز تهیه ترشی لیته انبه

https://rozup.ir/view/2673626/%D8%B7%D8%B1%D8%B2%20%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C%20%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87%20%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.jpg

ترشی لیته انبه

مواد لازم

•    دو عدد انبه درشت     

•    یک بسته تمر هندی     

•    یک پیمانه سرکه     

•    یک قاشق چایخوری فلفل قرمز دارچین     

•    دو قاشق مرباخوری سیاه دانه     

•    دو قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاب شده     

•    نمک

 


طرز تهیه

۱٫    ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.

۲٫     سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم.

۳٫    در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.


rikhtopash.com

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]