close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد مرغ مخلوط
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه سالاد مرغ مخلوط , طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت , طرز تهیه سالاد مرغ , طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ , طرز تهیه سالاد مرغ و سیب زمینی , طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس , طرز تهیه سالاد مرغ با قارچ , طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی , طرز تهیه سالاد مرغ و آناناس , طرز تهیه سالاد مرغ گریل شده , طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات

هنررقیه بازدید : 61 پنجشنبه 12 مهر 1397 نظرات ()

طرز تهیه سالاد مرغ مخلوط

طرز تهیه سالاد مرغ مخلوط

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
مرغ (سینه کامل) 2قطعه
پیاز (ریز) 3عدد
سیر 2تا3حبه
برگ بو 2عدد
فلفل دلمه ای 1.5عدد
کره به میزان لازم
کاهو چینی (کوچک) 1 بوته
گردو (آسیاب شده) نصف پیمانه
پیازچه 1.5عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پنیر (چدار،پارمزان یا فتا(رنده شده)) 5قاشق سوپخوری
انگور (سیاه و درشت) 3چهارم پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
 
سالاد مرغ مخلوط



طرز تهیه :


هنررقیه/ابتدا مرغ را شسته و با پوست در کمی کره تفت دهید و بعد به همراه،فلفل دلمه ای،پیاز،سیر و برگ بو آبپز کنید تا آب آن تمام شود.سپس پوست آن را جدا کرده و از مواد اضافه جدا کنید و به صورت مربعی خرد کرده یا رشته ای کنید.
پیازچه را ساطوری کرده و در مقدار کمی کره تفت دهید و با تکه های مرغ مخلوط کنید.انگور را شسته و دو قسمت کنید و هسته های آن را جدا کنید و به مواد اضافه کنید. کاهو را شسته و درشت خرد کنید و بعد از خشک شدن داخل ظرفی بریزید و انگور،مرغ و پیازچه مخلوط شده را به آن اضافه کنید.پنیر را رنده زده و با گردوی آسیاب شده مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.
چند قاشق روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد بدهید و برای سرو آماده نمایید.


نکات:


1)در صورت تمایل به جای پیازچه از فلفل دلمه ای سرخ شده استفاده کنید.
2)میتوانید مقداری نخودفرنگی پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
3)در صورت تمایل مرغ را به جای پختن سرخ کرده و با کمی زعفران مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید.
4)این سالاد را میتوانید با مقداری مایونز و ماکارونی آبکش شده به عنوان سالاد ماکارونی هم طبخ کنید.
5)اضافه کردن مقداری قارچ سرخ کرده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
6)به جای انگور از کشمش هم میتوان استفاده کرد.
نوش جان

سوران

همچنین بخوانید:

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
درمورد آموزشگاه طراحی و دوخت و هنرهای تجسمی رقیه

http://rozup.ir/view/2692264/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%202.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی