آخرین مطالب

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو


مواد اولیه :

سینه مرغ (پخته و ریش شده) 2 فنجان
ماست (یونانی) 1/4 فنجان
پنیر (موزارلای/ خرد شده) 220 گرم
گوجه فرنگی (حلقه شده/ برای تزیین) مقداری
نان (باگت تازه /تقسیم شده به سه یا چهار قسمت مساوی) به مقدار ازم
نمک و فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) به مقدار لازم

سس پستو :

نمک و فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) مقداری
روغن زیتون 1/3فنجان
ریحان (تازه / برگ) 1 فنجان
گردو (یا تخمه آفتابگردان) 3 ق غ
سیر (له شده) 3 حبه
پنیر (پارمزان رنده شده) 1/3فنجان

این ساندویچ یکجور معجزه به حساب می‌آید، چرا که با آن طعم بی‌نهایت عالی‌اش یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین غذاهایی است که دنیا به خودش دیده. ساندویچ جذاب مورد نظر را هم می‌توانید برای مهمانان سر زده‌تان درست کنید، هم برای پیک نیک و هم به عنوان یک شام سبک و البته ناهاری که با خود به سر کار می‌برید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

طرز تهیه:
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو1

• برگ‌های ریحان، دانه‌های گردو یا تخمه و سیر را در غذاساز ریخته و نمک و فلفل بزنید.
• غذاساز را در چند مرحله روشن کنید و در همان بین روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو2
• پستو را کنار بگذارید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو3
• در یک کاسه بزرگ، مرغ‌های ریش ریش شده، نصف فنجان پستو، ماست یونانی و نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

• حالا نوبت نان‌های باگت است، مخلوط مرغ و پستو، گوجه فرنگی‌ها و پنیر موزارلا را در نان‌ها بگذارید و سرو کنید.
• نوش جان!
sooran.com

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش