طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو
مواد اولیه :
سینه مرغ (پخته و ریش شده) 2 فنجان |
ماست (یونانی) 1/4 فنجان |
پنیر (موزارلای/ خرد شده) 220 گرم |
گوجه فرنگی (حلقه شده/ برای تزیین) ![]() |
نان (باگت تازه /تقسیم شده به سه یا چهار قسمت مساوی) به مقدار ازم |
نمک و فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) به مقدار لازم |
سس پستو :
نمک و فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) مقداری |
روغن زیتون 1/3فنجان |
ریحان (تازه / برگ) 1 فنجان |
گردو (یا تخمه آفتابگردان) 3 ق غ |
سیر (له شده) ![]() |
پنیر (پارمزان رنده شده) 1/3فنجان |
این ساندویچ یکجور معجزه به حساب میآید، چرا که با آن طعم بینهایت عالیاش یکی از سادهترین و سریعترین غذاهایی است که دنیا به خودش دیده. ساندویچ جذاب مورد نظر را هم میتوانید برای مهمانان سر زدهتان درست کنید، هم برای پیک نیک و هم به عنوان یک شام سبک و البته ناهاری که با خود به سر کار میبرید.
.jpg)
طرز تهیه:
.jpg)
• برگهای ریحان، دانههای گردو یا تخمه و سیر را در غذاساز ریخته و نمک و فلفل بزنید.
• غذاساز را در چند مرحله روشن کنید و در همان بین روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.
.jpg)
• پستو را کنار بگذارید.
.jpg)
• در یک کاسه بزرگ، مرغهای ریش ریش شده، نصف فنجان پستو، ماست یونانی و نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
.jpg)
• حالا نوبت نانهای باگت است، مخلوط مرغ و پستو، گوجه فرنگیها و پنیر موزارلا را در نانها بگذارید و سرو کنید.
• نوش جان!
sooran.com