close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت

هنررقیه بازدید : 29 سه شنبه 10 مهر 1397 نظرات ()
طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

پنیر پارمزان (رنده شده) برای تزئین
پیاز قرمز (حلقه های نازک) 1/3 فنجان
پنیر موزارلا (ورقه ی نازک) 180 گرم
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سیر (ریز شده) 2 حبه
برگ کلم (تکه های 2.5 سانتی متری) 2 و نیم فنجان
گوشت (فیله چربی دار ) 4 تکه(200گرم)
آرد ذرت (برای پاشیدن روی سینی فر)
خمیر پیتزا (آماده یا خانگی) 450 گرم

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت1

طرز تهیه:


فر را با دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
خمیر پیتزا را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید تا به قطر 30 سانتی متر و ضخامت نیم سانتی متر برسد.یک سینی فر را برگردانید و روی آن مقدار زیادی آرد ذرت بپاشید.

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت2


خمیر را روی سینی فر قرار دهید.
گوشت مزه دار خرد شده را در یک تابه ی متوسط روی شعله ی کم تفت دهید تا بیشتر چربی اش جدا شود.تکه های گوشت را با یک کفگیر بردارید و به همراه 2 قاشق از عصاره ی آن در یک کاسه ی بزرگ بریزید. برگ کلم، روغن زیتون و سیر را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت3


ورقه های پنیر موزارلا را به صورت یک لایه روی خمیر پیتزا بچینید به طوری که تا لبه های خمیر 1 سانتی متر فاصله باشد.

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت4


مخلوط برگ کلم و بیکن را به صورت یکدست روی پنیر بریزید سپس پیاز قرمز حلقه شده را روی آن بچینید.

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت5


باقیمانده عصاره گوشت را با قلم مو دور خمیر پیتزا بمالید.
پیتزا را 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که نان کاملاً بپزد و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید و پس از گذشت نیمی از زمان آن را بچرخانید. پیتزا را از فر بیرون بیاورید و روی یک تخته قرار دهید. روی آن پنیر پارمزان بپاشید و برش بدهید و سرو کنید.

نکته


برگ کلم ها بایستی کاملاً به عصاره گوشت یا روغن زیتون آغشته باشند وگرنه قبل از اینکه خمیر کاملاً بپزد می سوزند. شاید مقدار برگ کلم ها در ابتدا زیاد به نظر برسد اما آنها را وسط خمیر جمع کنید و خواهید دید که وقتی بپزند حجمشان خیلی کم می شود.
دمای فر های مختلف ممکن است با هم فرق بکند پس حتماً پیتزا را در طبقه ی وسط فر بپزید و آن را زود به زود چک کنید.
خمیر پیتزا را میتوان به هر شکل دلخواه مثلاً گرد، مستطیل یا یک شکل نامنظم پهن کرد.
می توانید به جای سینی فر برعکس شده از سنگ پیتزا پزی استفاده کنید.
در صورتی که گوشت شما چربی نداشت از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.
بهتر است گوشت را از شب قبل خوب کوبیده و با آب پیاز،آبلیمو،رازیانه و مقداری نمک مزه دار کنید.

 

همچنین بخوانید:

 

طرز تهیه پیتزا برگ کلم و گوشت6
منبع:سوران
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
درمورد آموزشگاه طراحی و دوخت و هنرهای تجسمی رقیه

http://rozup.ir/view/2692264/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%202.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی